Τα πρόσωπα της Μεγάλης Τετάρτης

Τα πρόσωπα της Μεγάλης Τετάρτης

Υψηλούς προσκεκλημένους θα υποδεχθεί το φετινό λογοτεχνικό φεστιβάλ Hay Festival της Ουαλλίας. Ανάμεσα στους 600 συγγραφείς, διανοητές και καλλιτέχνες θα βρεθεί και η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υψηλούς προσκεκλημένους θα υποδεχθεί το φετινό λογοτεχνικό φεστιβάλ Hay Festival της Ουαλλίας. Ανάμεσα στους 600 συγγραφείς, διανοητές και καλλιτέχνες θα βρεθεί και η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον (φωτ.). Η Κλίντον θα συνομιλήσει με τη δικηγόρο Χελένα Κένεντι, η οποία εξειδικεύεται στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο πλαίσιο της σειράς συζητήσεων «Women & Power», που διοργανώνει το φεστιβάλ. Η ίδια έχει γράψει 10 βιβλία και πρόσφατα εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «State of Terror», που έγραψε με τη συγγραφέα Λουίζ Πένι.

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή ορχήστρας στο ρωσικό θέατρο Μαριίνσκι ο Αμερικανός αρχιμουσικός Γκάβριελ Χάιν (φωτ.). Ο Χάιν ήταν ένας από τους μαέστρους που εργάζονταν στο γνωστό θέατρο της Ρωσίας τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά πριν από λίγες ημέρες υπέβαλε την παραίτησή του εξαιτίας του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία και επέστρεψε στις ΗΠΑ. «Δεν γίνεται να κάνω πως δεν βλέπω τι συμβαίνει στην Ουκρανία», δήλωσε ο 47χρονος αρχιμουσικός.

Τα πρόσωπα της Μεγάλης Τετάρτης-1

Τελικά, ο Κέντρικ Λαμάρ (φωτ.) δεν πήρε σύνταξη, όπως έγραψε ένας χρήστης του Twitter πριν από μήνες. Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ Αμερικανός ράπερ ετοιμάζεται να βγάλει νέο δίσκο στις 13 Μαΐου, έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας, με τίτλο «Mr. Morale & The Big Steppers».

Τα πρόσωπα της Μεγάλης Τετάρτης-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή