Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε λίγες μέρες, συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου, θα κυκλοφορήσει το νέο σινγκλ της Lady Gaga (φωτ.) «Hold my hand». Η δημοφιλής τραγουδίστρια έγραψε σε ανάρτησή της ότι δούλευε πάνω στο τραγούδι για πολλά χρόνια, προκειμένου να το τελειοποιήσει, και σημείωσε πως πρόκειται για ένα «γράμμα αγάπης στον κόσμο». Το τραγούδι αποτελεί και το κύριο κομμάτι του σάουντρακ που «ντύνει» μουσικά την ταινία «Top Gun: Maverick», στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο Τομ Κρουζ.

(…) Για την προσωπική της μάχη με την αγοραφοβία και τις κρίσεις άγχους μίλησε η Κιμ Μπάσιντζερ στη διαδικτυακή εκπομπή Red Table Talk. H διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι επηρεάστηκε από τις αγχώδεις διαταραχές της μητέρας της και μεγαλώνοντας απέκτησε και η ίδια έντονο στρες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως είπε, φοβόταν να βγει από το σπίτι της και να δέχεται επισκέπτες. Ξεπέρασε τη φοβία της μέσω θεραπείας αλλά και με τη βοήθεια της κόρης της, Αϊρλαντ Μπόλντουιν.

(…) Στην Ελλάδα θα βρεθεί η ηθοποιός Εμα Στόουν , στο πλαίσιο προβολής της μικρού μήκους ταινίας «Βληχή» του Γιώργου Λάνθιμου. Η ταινία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Artist on the Composer» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του οργανισμού ΝΕΟΝ. Η ταινία θα προβάλλεται από τις 6 έως τις 8 Μαΐου σε τρεις προβολές, από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή