Πρόσωπα της Τετάρτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση προκάλεσε η Κιμ Καρντάσιαν (φωτ.) στο ετήσιο Met Gala της Νέας Υόρκης, η οποία εμφανίστηκε φορώντας το διάσημο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε με το οποίο η σταρ του Χόλιγουντ τραγούδησε για τα γενέθλια του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι. Η Καρντάσιαν έκανε ειδική δίαιτα, γυμναστική και φορούσε «φόρμα σάουνας» για να μπορέσει να βάλει το ιστορικό φόρεμα. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, η γυναικεία ενδυνάμωση και η υποστήριξη των μειονοτήτων σχολιάστηκαν στη γιορτή του αμερικανικού ντιζάιν.

(…) Είκοσι ετών έγινε ο Σπάιντερμαν του Σαμ Ράιμι, που έβγαλε τον άνθρωπο – αράχνη από την κινηματογραφική λήθη και έκανε γνωστό τον ηθοποιό Τόμπι Μαγκουάιρ. Μία από τις πιο εμβληματικές σκηνές της πρώτης ταινίας, όμως, φαίνεται πως ήταν και από τις πιο δύσκολες για τον νεαρό πρωταγωνιστή. Στη σκηνή που ο Σπάιντερμαν κρέμεται ανάποδα και φιλάει τη Μέρι Τζέιν Γουάτσον (Κίρστεν Ντανστ) ενώ βρέχει, ο Μαγκουάιρ σχεδόν ασφυκτιούσε από το νερό που έτρεχε μέσα στη μύτη του. Πάντως, η ταινία είχε κάνει τότε εισπράξεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

(…) «Θύμα» των περικοπών του Netflix φαίνεται πως πέφτει και η κωμωδία «Space Force» με τον κωμικό Στιβ Καρέλ. Η πλατφόρμα έκοψε την πιθανότητα ανανέωσης της σειράς για δεύτερη σεζόν, η οποία όμως ήταν και αρκετά ακριβή. Η αμοιβή του Καρέλ ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή