Πρόσωπα της Τρίτης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καλύτερο άνοιγμα για το μέχρι στιγμής box office του 2022 σημείωσε το Σαββατοκύριακο που πέρασε το «Doctor Strange 2» της Marvel. Το φαντασμαγορικό σίκουελ με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (φωτ.) συγκέντρωσε συνολικά 265 εκατομμύρια δολάρια στην αμερικανική αγορά και πάνω από 450 εκατ. παγκοσμίως μέσα στις πρώτες τέσσερις ημέρες προβολής. Προφανώς η ταινία βάζει πλέον πλώρη για να ξεπεράσει με άνεση το 1 δισ. εισπράξεων, αν και δύσκολα θα φτάσει την (τεράστια) επιτυχία του τελευταίου «Σπάιντερ-μαν».

(…) Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Κένεθ Γουέλς, ένας από τους πιο πολυπράγμονες Καναδούς ηθοποιούς των τελευταίων δεκαετιών. Εχοντας στο ενεργητικό του περισσότερες από 240 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, ο Γουέλς είναι περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στα κινηματογραφικά «The Aviator» και «The Day After Tomorrow», καθώς και στο εμβληματικό «Twin Peaks» του Ντέιβιντ Λιντς, όπου ερμήνευσε τον μισοπάλαβο πράκτορα Γουίντομ Ερλ.

(…) Για τις 20 Ιουνίου ανακοινώθηκε η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός θα εμφανιστεί στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη, τον Φώτη Σιώτα, τον Πέτρο Μάλαμα και φυσικά όλα τα τραγούδια, καινούργια και παλιότερα, που το κοινό του έχει αγαπήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή