Πρόσωπα της Τρίτης (17/05)

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ ξεκινούν από κοινού η Λεά Σεϊντού (φωτ.) και η περυσινή θριαμβεύτρια του Φεστιβάλ Βενετίας Οντρέ Ντιβάν («Το γεγονός»). Οπως έγινε πρόσφατα γνωστό, οι δυο τους θα συνεργαστούν για μια νέα κινηματογραφική εκδοχή της λογοτεχνικής «Εμανουέλας» της Εμανουέλ Αρσάν. Η Σεϊντού θα ερμηνεύσει τον κεντρικό ρόλο που κάποτε υποδύθηκε η Σίλβια Κριστέλ, ενώ η Ντιβάν αναμένεται να ρίξει σύγχρονη ματιά στον θρυλικό χαρακτήρα μέσα από τη σκηνοθεσία της.

(…) Μια τηλεοπτική σειρά αφιερωμένη στη Φρίντα Κάλο είναι στα σκαριά, μέσω του Frida Kahlo Management και της BTF Media. «Ο στόχος είναι να παρουσιάσουμε μια νέα οπτική με βάση όσα γνωρίζει η οικογένειά της για εκείνη και να δείξουμε πώς έζησε πραγματικά τη ζωή της», είπε η Μάρα Ρομέο Κάλο, ανιψιά της ζωγράφου. Η σειρά θα παρουσιάζει, με κάθε επεισόδιο, διαφορετικές ελάχιστα γνωστές πτυχές της ζωής και του έργου της Κάλο, και σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά.

(…) O γνωστός ηθοποιός Κρίστοφερ Γουόκεν θα μπει στο καστ του σίκουελ του «Dune» στον ρόλο του αυτοκράτορα Shaddam IV. Στο σίκουελ του βιβλίου του Φρανκ Χέρμπερτ θα δούμε επίσης τον πρωταγωνιστή του πρώτου φιλμ Τιμοτέ Καλαμέ, τη Ζεντάγια Κόλμαν, τη Ρεμπέκα Φέργκιουσον και τον Χαβιέ Μπαρδέμ. Η ιστορία θα συνεχιστεί από εκεί όπου την αφήσαμε, με τον Πολ Ατρείδη (Σαλαμέ) να μάχεται στο πλάι του Φρέμεν για την απελευθέρωση του πλανήτη Αράκις από τον οίκο των Χαρκόνεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή