Πρόσωπα της Παρασκευής (27/05)

Πρόσωπα της Παρασκευής (27/05)

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφυγε από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός Ρέι Λιότα (φωτ.), που έγινε διεθνώς γνωστός από το γκανγκστερικό δράμα «Τα καλά παιδιά» του Μάρτιν Σκορτσέζε. O ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του, στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου γύριζε την ταινία «Dangerous Waters». Γεννημένος το 1954 στο Νιούαρκ, εγκαταλελειμμένος σε ορφανοτροφείο και υιοθετημένος σε ηλικία έξι μηνών, ο Λιότα σπούδασε υποκριτική στο Μαϊάμι και αρχικά διακρίθηκε σε τηλεοπτικά σίριαλ όπως «Στην εντατική», ενώ κατόπιν ξεχώρισε για τους ρόλους του σε ταινίες όπως «Something Wild» και «Field of Dreams».

(…) Μια νέα, μοναδική ηχογράφηση του θρυλικού «Blowin’ in the Wind» πρόκειται να κυκλοφορήσει ο Μπομπ Ντίλαν. Κυριολεκτικά «μοναδική» ωστόσο, αφού θα υπάρξει ένα μόνο αντίτυπο, δημιουργημένο σε ένα καινούργιο αναλογικό φορμά του συνεργάτη του καλλιτέχνη, T Bone Burnett. Φυσικά και θα μπει σε δημοπρασία, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τιμή πώλησης κοντά στο 1 εκατομμύριο λίρες.

(…) Νέες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση αντιμετωπίζει στη Βρετανία ο Κέβιν Σπέισι. Ο Αμερικανός ηθοποιός, η καριέρα του οποίου καταβαραθρώθηκε έπειτα από τις γνωστές υποθέσεις που ήρθαν στο φως το 2017, τώρα κατηγορείται για τρεις επιθέσεις που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο, από το 2005 έως το 2013.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή