Πρόσωπα της Παρασκευής (24/06)

Πρόσωπα της Παρασκευής (24/06)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μεταμέλειά του για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε καλλιτεχνικό ψευδώνυμο στην καριέρα του στο Χόλιγουντ εξέφρασε ο ηθοποιός Μάρτιν Σιν (φωτ.), σε συνέντευξή του στο Closer Weekly. Εχοντας πρωταγωνιστήσει σε ταινίες σημαντικές όπως «Αποκάλυψη τώρα!» και «Badlands», ο κατά κόσμον Ραμόν Εστέβεζ τόνισε ότι πείστηκε από άλλους για την αλλαγή όταν ακόμη δεν είχε το θάρρος να υπερασπιστεί τον εαυτό του, πρόσθεσε όμως ότι ποτέ δεν άλλαξε το όνομά του στα επίσημα κρατικά έγγραφα.

(…) Η Λεά Σεϊντού είναι η νέα προσθήκη στο ήδη εντυπωσιακό καστ της συνέχειας της ταινίας «Dune», που θα σκηνοθετήσει ο Ντενί Βιλνέβ. Η Γαλλίδα ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο της Λαίδης Μαργό, ενώ μέχρι στιγμής είναι επίσης γνωστό ότι μαζί της θα πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, και οι Φλόρενς Πιου, Κρίστοφερ Γουόκεν, Οστιν Μπάτλερ και άλλοι. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023.

(…) Η νεότερη μουσικός που θα εμφανιστεί ως headliner στη μεγάλη σκηνή του φεστιβάλ Γκλάστονμπερι θα γίνει αύριο, στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της διοργάνωσης, η Μπίλι Αϊλις. Η εικοσάχρονη Αμερικανίδα θα βρεθεί έτσι στην ίδια θέση όπου οι θεατές του φεστιβάλ θα δουν τον Κέντρικ Λαμάρ και τον Πολ Μακάρτνεϊ το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα· αυτό όμως είναι ένα από τα πολλά ρεκόρ της: προ καιρού, η Αϊλις είχε γίνει η νεότερη επικεφαλής του εξίσου μεγάλου μουσικού φεστιβάλ Κοατσέλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή