Πρόσωπα της Παρασκευής (12/08)

Πρόσωπα της Παρασκευής (12/08)

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα βιογραφικό ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή και την καριέρα του σπουδαίου Στιβ Μάρτιν (φωτ.) ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής Α24, σε συνεργασία με την Apple TV. Τον πολυσχιδή ηθοποιό, κωμικό, σκηνοθέτη, συγγραφέα, αλλά και μουσικό θαυμάσαμε πρόσφατα στο τηλεοπτικό «Only Murders in the Building» του Disney+. Η Apple TV, από την πλευρά της, φαίνεται ότι συνεχίζει στον δρόμο των βιογραφιών, έπειτα από αυτές του Μάτζικ Τζόνσον και της Μπίλι Αϊλις.

Ξεκίνησε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά, στην Τεχνόπολη, στις 6 Σεπτεμβρίου. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ολοκληρωμένη την 8η σειρά τραγουδιών του, «ΑΝΙΜΕ». Γι’ αυτή την ειδική περίσταση μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν, εκτός από τη συνηθισμένη μπάντα του, και δύο σπουδαίοι σολίστες: ο Φώτης Σιώτας και ο Θοδωρής Ρέλλος.

Την πεποίθησή του πως ο δημιουργός του «Euphoria», Σαμ Λέβινσον, δεν πρόκειται να αφήσει τη δημοφιλή σειρά να «ξεχειλώσει», όπως έγινε, για παράδειγμα, με το «Lost», εξέφρασε ο Ανγκους Κλάουντ. Ο Αμερικανός ηθοποιός, που έγινε διάσημος μέσα από το «Euphoria», επιβεβαίωσε επίσης τα εξαντλητικά ωράρια των γυρισμάτων (10-16 ώρες τη μέρα), για τα οποία έγινε αρκετός λόγος πριν από λίγο καιρό, προκαλώντας την αντίδραση του ΗΒΟ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή