Πρόσωπα της Τετάρτης (17/08)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ιντρις Ελμπα (φωτ.) ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στους επόμενους «Τζέιμς Μποντ». Με τα γραφεία στοιχημάτων να έχουν χρίσει τον 49χρονο Αγγλο ηθοποιό φαβορί, όλα έδειχναν έτοιμα για τις επίσημες ανακοινώσεις. Μέχρι τη χθεσινή δήλωση ατόμου από το στενό περιβάλλον του Ελμπα, o οποίος έγραψε ότι «οι θαυμαστές του και η Μπάρμπαρα ήθελαν τον Ιντρις, αλλά εκείνος θέλει να δημιουργήσει κάτι για τον εαυτό του».

(…) Εφυγε από τη ζωή ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του σε ένα από τα πιο διάσημα γκράφιτι όλων των εποχών. Πρόκειται για τον 62χρονο Ντμίτρι Βρούμπελ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Βερολίνο ύστερα από επιπλοκές του κωρονοϊού. Ο Ρώσος δημιουργός έγινε γνωστός με το γκράφιτι που απεικονίζει τον Σοβιετικό ηγέτη Λεονίντ Μπρέζνιεφ να φιλάει στο στόμα τον επικεφαλής της τότε Ανατολικής Γερμανίας Εριχ Χόνεκερ στο Τείχος του Βερολίνου.

(…) Στη «χειρότερη στιγμή της καριέρας της» αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στη βρετανική Elle η Αντέλ, που δεν ήταν άλλη από την ακύρωση των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας, και μάλιστα την τελευταία στιγμή, τον περασμένο Ιανουάριο. «Το στήσιμο της σκηνής δεν ήταν σωστό. Απείχε πολύ από αυτό που είχαμε ονειρευτεί εγώ και οι συνεργάτες μου», ανέφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή