Πρόσωπα της Τετάρτης (31/08)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μάλλον θα αργήσουμε να ξαναδούμε στην ίδια πρόταση το όνομα του Κρις Ροκ (φωτ.) και τα Οσκαρ. Η περυσινή εμπειρία του διάσημου κωμικού που είδε τον συνάδελφό του Γουίλ Σμιθ να ανεβαίνει στη σκηνή και να τον χτυπάει στο πρόσωπο εξαιτίας ενός άνοστου αστείου που έκανε ο Ροκ για τη σύζυγο του Σμιθ φαίνεται ότι είναι ακόμη αρκετά νωπή. Ετσι ο Ροκ αρνήθηκε την πρόταση να παρουσιάσει τα φετινά βραβεία καθώς, όπως είπε, θα ήταν σαν να επιστρέφει στη σκηνή του εγκλήματος. Τον περασμένο Απρίλιο η Ακαδημία Κινηματογράφου της Αμερικής έκοψε τον Σμιθ από τα Οσκαρ για δέκα χρόνια.

(…) Φέτος γιόρτασε τα 90 του χρόνια αλλά παραμένει ακούραστος και παραγωγικός και θέλει να επιστρέψει στην μπαγκέτα του Τζέιμς Μποντ. Ο λόγος για τον βραβευμένο συνθέτη Τζον Γουίλιαμς (φωτ.), ο οποίος δήλωσε ότι θα ήθελε να γράψει τη μουσική της νέας ταινίας του πράκτορα 007. Ο Γουίλιαμς αυτή την περίοδο γράφει τη μουσική για τον καινούργιο «Ιντιάνα Τζόουνς». Οι συνθέσεις του για τις ταινίες «Πόλεμος των Αστρων», «Χάρι Πότερ» και «Τζουράσικ Παρκ» είναι θρυλικές.

(…) Σύννεφα και πάλι μαζεύονται πάνω από το Netflix. Η συγγραφέας Ρέιτσελ Γουίλιαμς (φωτ.), ευρύτερα γνωστή από τη σχέση της με την Αννα Σορόκιν, έκανε αγωγή στον γίγαντα του streaming κατηγορώντας την υπηρεσία ότι στο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ «Inventing Anna» ο χαρακτήρας της παρουσιάζεται διαστρεβλωμένα για λόγους δραματοποίησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή