Πρόσωπα της Πέμπτης (01/09)

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eπίσημη εκδήλωση προς τιµήν της Ελένης Αρβελέρ (φωτ.), για την προσφορά της επί τριάντα χρόνια στην Προεδρία του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, διοργανώνεται στις 7 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών στους Δελφούς. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

(…) Η αφίσα της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο «Bones and All» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τιμοτέ Σαλαμέ υπογράφεται από τη ζωγράφο Ελίζαμπεθ Πέιτον. Η Πέιτον είναι γνωστή από τα πορτρέτα διασήμων που σχεδιάζει, και η συγκεκριμένη αφίσα έχει κεντρικό θέμα που της είναι οικείο: νέοι που φιλιούνται. Στη συγκεκριμένη δουλειά όμως το φιλί του Σαλαμέ με τον Τέιλορ Ράσελ διαλύεται μέσα σε ένα αφηρημένο φόντο, δουλεμένο από την καλλιτέχνιδα με λεπτό πινέλο.

(…) H καινούργια σειρά του Apple+ με τίτλο «Lady in the Lake» στην οποία πρωταγωνιστεί η Νάταλι Πόρτμαν διέκοψε τα γυρίσματα. Η διακοπή της παραγωγής στη Βαλτιμόρη οφείλεται σε ένοπλες απειλές και απόπειρα εκβιασμού καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ντόπιοι επιδίωξαν να αποσπάσουν 50.000 δολάρια την εβδομάδα από τους παραγωγούς «πουλώντας» προστασία από ναρκεμπόρους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή