Πρόσωπα της Παρασκευής (09/09)

Πρόσωπα της Παρασκευής (09/09)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από τις Κάννες και τη Βενετία, φαίνεται πως η «επιστροφή στην κανονικότητα» ισχύει και για το διάσημο Φεστιβάλ του Τορόντο, το οποίο παραδοσιακά φιλοξενεί και αρκετά από τα ετήσια οσκαρικά φαβορί. Ενα τέτοιο φιλοδοξεί να είναι και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ (φωτ.), ο οποίος θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ για να παρουσιάσει το σε μεγάλο βαθμό αυτοβιογραφικό «Fabelmans». Πλην του σπουδαίου σκηνοθέτη, στο Τορόντο θα βρεθούν και άλλοι λαμπεροί αστέρες όπως ο Ντάνιελ Κρεγκ, η Βαϊόλα Ντέιβις, η Τζένιφερ Λόρενς και η Τζέσικα Τσαστέιν.

(…) Συγκινήθηκε και δάκρυσε η Ανα ντε Αρμας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το «Blonde», την κινηματογραφική βιογραφία της Μέριλιν Μονρόε, η οποία κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες στη Βενετία. Η Κουβανή ηθοποιός, η οποία υποδύεται τη θρυλική σταρ, είπε: «Εκείνη ήταν το μόνο που σκεφτόμουν, το μόνο που ονειρευόμουν, το μόνο για το οποίο μιλούσα. Την ένιωθα μαζί μου».

(…) Νέο άλμπουμ και μάλιστα αξιόλογο κυκλοφόρησε ο αειθαλής Οζι Οζμπορν. Το «Patient Number 9» είναι ο 13ος προσωπικός δίσκος του «βασιλιά του σκότους» –χώρια αυτοί που έχει βγάλει με τους Black Sabbath– ενώ σε ένα από τα κομμάτια, ο Οζι τραγουδά χαρακτηριστικά: «I’l never die, because I’m immortal» («δεν θα πεθάνω ποτέ, γιατί είμαι αθάνατος»).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή