Πρόσωπα της Πέμπτης (15/09)

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από απουσία τριών χρόνων από τις πασαρέλες, ο 70χρονος σχεδιαστής Τόμι Χίλφιγκερ (φωτ.) επανέφερε στη δράση το εμπορικό του σήμα, που αποτιμάται σε 9,3 δισεκατομμύρια δολάρια, διοργανώνοντας στη Νέα Υόρκη ένα φθινοπωρινό σόου εμπνευσμένο από τον Aντι Γουόρχολ και το περίφημο Εργοστάσιό του, σόου που μάλιστα κατάφερε να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της εβδομάδας μόδας της πόλης.

(…) H Αµερικανίδα ποπ σταρ Κέιτι Πέρι, τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και τηλεοπτική περσόνα, σε πρόσφατη συνέντευξή της άφησε να της ξεφύγουν τα μελλοντικά σχέδιά της. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, μπαίνει πάλι σε διαδικασία παραγωγής, ετοιμάζει σύντομα καινούργιο δίσκο και ονειρεύεται ότι με αυτόν θα κάνει περιοδείες ανά τον κόσμο.

(…) Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά –όπως δήλωσε– η κωμικός, παραγωγός και τηλεοπτική σταρ Ρόζι Ο’ Ντόνελ προκειμένου να αρνηθεί την πρόταση να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Γούντι Αλεν. Η ίδια θεωρεί ότι οι κατηγορίες για παιδοφιλία ευσταθούν κι εκεί στηρίζει την άρνησή της, μολονότι στο καστ των ταινιών του εξακολουθούν να περιλαμβάνονται μεγάλοι σταρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή