Πρόσωπα της Τρίτης (04/10)

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου εξελέγη ο Λευτέρης Χαρίτος (φωτ.) ύστερα από την τακτική γενική συνέλευση, η οποία όρισε και το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας. Ο Ελληνας σκηνοθέτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει έρθει στο προσκήνιο με την τηλεοπτική επιτυχία των «Αγριων μελισσών», διαδέχεται τον Γιώργο Τσεμπερόπουλο, ενώ μαζί του στο Δ.Σ. θα είναι οι Γιούρι Αβέρωφ, Ελένη Κοσσυφίδου, Μιχάλης Κωνσταντάτος, Ζαχαρίας Μαυροειδής, Βίκυ Μίχα και Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

(…) Στο τιμόνι του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου για άλλα τρία χρόνια θα βρίσκεται η Κατερίνα Ευαγγελάτου, μετά την ανανέωση της θητείας της ως καλλιτεχνικής διευθύντριας του θεσμού, η οποία αποφασίστηκε από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Η απόφαση –αντί προκήρυξης διαγωνισμού, την οποία το υπουργείο είχε υποσχεθεί όσον αφορά τους εποπτευόμενους φορείς– δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» χθες, περίπου ένα μήνα μετά τη λήξη της προηγούμενης θητείας της Κατερίνας Ευαγγελάτου, στις 31 Αυγούστου.

(…) Ενα νέο άλμπουμ, με τίτλο «World Record», πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 18 Νοεμβρίου ο Νιλ Γιανγκ και οι Crazy Horse. Ο Καναδός μουσικός και η μπάντα του έδωσαν ήδη στη δημοσιότητα το πρώτο τραγούδι του δίσκου, που τιτλοφορείται «Love Earth» και αποτελεί έναν ύμνο στην ομορφιά της φύσης. Ολόκληρο το «World Record» θα αναφέρεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκροτήματος, σε περιβαλλοντικά ζητήματα, ενώ την παραγωγή του υπογράφει ο Ρικ Ρούμπιν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή