Σε περιοδεία – μαμούθ αποχαιρετούν οι Motley Crue τους φίλους τους ανά τον κόσμο

Σε περιοδεία – μαμούθ αποχαιρετούν οι Motley Crue τους φίλους τους ανά τον κόσμο

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λευτέρης Παπαπέτρου, σεναριογράφος που έχει συνδέσει το όνομά του με ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης («Ντόλτσε βίτα», «Εγκλήματα», «Είσαι το ταίρι μου»), κάνει το μεγάλο «comeback» με ένα νέο σίριαλ, το «Κάτω Παρτάλι», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο Mega. Πρωταγωνιστεί η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία επιστρέφει σε τηλεοπτική σειρά μετά τις «Επτά θανάσιμες πεθερές».

…Με μία περιοδεία – μαμούθ που περιλαμβάνει 72 εμφανίσεις θα αποχαιρετήσουν τους φίλους τους σε όλο τον κόσμο οι Motley Crue. Tα μέλη του ιστορικού ροκ συγκροτήματος έχουν υποσχεθεί ότι αυτή η περιοδεία θα είναι και η τελευταία και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο υπέγραψαν ένα πρωτότυπο συμφωνητικό «διάλυσης», βάσει του οποίου δεν θα είναι δυνατή η επανένωσή τους. Η περιοδεία, η οποία φέρει τον τίτλο «The Final Tour», θα ξεκινήσει τον Ιούλιο και θα συνεχιστεί έως και το 2015.

…Την πιο εξωστρεφή περίοδό της εδώ και καιρό διατρέχει αυτές τις ημέρες η Δήμητρα Γαλάνη. Εκτός από τις εβδομαδιαίες εμφανίσεις της στο Passport, στον Πειραιά, έχει μπροστά την επίσημη παρουσίαση της νέας δισκογραφικής της δουλειάς με τίτλο «Αλλιώς», που συνυπογράφει με τον Παρασκευά Καρασούλο. Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 8.30 μ.μ στον «Ιανό» της οδού Σταδίου και θα συμπέσει με τα εγκαίνια της ομότιτλης εικαστικής έκθεσης με τα έργα που δημιούργησαν η Λίλα Σωτηρίου και ο Ανδρέας Γεωργιάδης ειδικά για την έκδοση του cd. Η είσοδος ελεύθερη.

…Πάσχει από καρκίνο ο Σουηδός συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων Χένινγκ Μανκέλ. Ο πολυβραβευμένος και πολυμεταφρασμένος συγγραφέας, γνωστός για τον ήρωά του, επιθεωρητή Κουρτ Βαλάντερ, που δημιούργησε πριν από 25 χρόνια, το ανακοίνωσε ο ίδιος από την ιστοσελίδα του. «Ο καρκίνος μπορεί να έχει κάνει μετάσταση και σε άλλα σημεία του σώματός μου», έγραψε ο Μανκέλ στην ιστοσελίδα του, για να συμπληρώσει ότι αναμένει οι γιατροί του να αποφασίσουν για τη θεραπεία που θα του χορηγήσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή