Πρόσωπα: με έμφραγμα στην εντατική ο Γιώργος Μαρίνος

Πρόσωπα: με έμφραγμα στην εντατική ο Γιώργος Μαρίνος

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας από τους πιο αγαπητούς Ελληνες καλλιτέχνες περνάει δύσκολες ώρες. Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος νοσηλεύεται με έμφραγμα στην εντατική. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, παρά μόνο ότι η κατάστασή του κρίνεται σταθερή, αλλά και ιδιαίτερα δύσκολη. Αναμενόταν ιατρικό πόρισμα, που θα έδινε μια πιο καθαρή εικόνα της κατάστασης της υγείας του. Να του ευχηθούμε να βγει νικητής και να επιστρέψει σπίτι του όσο πιο γρήγορα γίνεται.

…Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι δύο σταρ του Χόλιγουντ θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα ταινία Ελληνα σκηνοθέτη; Θα χαιρόσασταν πολύ, όπως ακριβώς κάναμε κι εμείς όταν διαβάσαμε στο Variety ότι ο Κόλιν Φάρελ και η Ρέιτσελ Βάις θα εμφανιστούν στην αγγλόφωνη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «Lobster», τα γυρίσματα της οποίας είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν στις 24 Μαρτίου στην Ιρλανδία. Πρόκειται για μια αντισυμβατική ιστορία αγάπης σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου το να βρεις σύντροφο είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, αναφέρει το περιοδικό.

…«Είναι ωραίος ο Κήπος. Τον γνώρισα όταν ήμουν μικρό παιδί. Σε αυτόν τον Κήπο δεν μπορώ να μην καταθέσω τη δική μου ιδέα για τον πολιτισμό». Στην έκθεση που θα διοργανώσει το ΝΕΟΝ στον Εθνικό Κήπο σε επιμέλεια της διευθύντριας του White Chappel Gallery του Λονδίνου, Iβόνα Μπλάζγουικ, θα λάβει μέρος με νέο του έργο ο Γιάννης Κουνέλλης, όπως προκύπτει από συνέντευξή του στο «Βήμα».

…Hταν πάντα έτσι ή να το χρεώσουμε και αυτό στην κρίση; Παίρνουν πρωτοβουλία οι ίδιοι οι καλλιτέχνες ή τους τρελαίνουμε εμείς οι δημοσιογράφοι θεωρώντας αυτονόητη υποχρέωσή τους να σχολιάσουν την πολιτική επικαιρότητα; Πάντως, αν ενδιαφέρεστε, η ψήφος της ερμηνεύτριας Ελένης Τσαλιγοπούλου κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: αρχικά της χρεώθηκε «συμπάθεια» προς την Κίνηση των «58», αλλά η τραγουδίστρια αποκατέστησε την αλήθεια δηλώνοντας ότι πρόκειται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή