Στο Terra Vibe αναμένεται τον Σεπτέμβριο ο Μπρους Σπρίνγκστιν

Στο Terra Vibe αναμένεται τον Σεπτέμβριο ο Μπρους Σπρίνγκστιν

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρίγη ενθουσιασμού που διαπερνούν το σώμα σαν ηλεκτρικό ρεύμα αισθάνονται τις τελευταίες ώρες οι Ελληνες φαν του Μπρους Σπρίνγκστιν, καθώς δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών εμφανίζει τον αγέραστο Αμερικανό ρόκερ πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο «ναι» και να έρθει επιτέλους στην Ελλάδα για μια προσωπική συναυλία. Το «αφεντικό» αναμένεται στο Terra Vibe στη Μαλακάσα μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ άλλα μεγάλα ονόματα διανθίζουν το ρεπορτάζ: οι Rolling Stones μας έρχονται τον Ιούνιο, ο Μπομπ Ντίλαν τον Ιούλιο και μέσα στο καλοκαίρι ο Μανού Τσάο.

…Γεμάτος υπερηφάνεια ποζάρει στον φακό ο συντηρητής του Ελ Γκρέκο Ραφαέλ Αλόνσο, καθώς ένας διακεκριμένος πίνακας του μεγάλου ζωγράφου, αφού παρέμεινε έναν ολόκληρο χρόνο στα εργαστήρια του Μουσείου Πράδο, είναι τώρα έτοιμος να επιστρέψει στον Καθεδρικό του Τολέδο, εκεί, δηλαδή, όπου ανήκει εδώ και αιώνες.

…Την ταινία «Sons of the Clouds: The Last Colony» παρουσίασε μαζί με τον σκηνοθέτη Αλβάρο Λονγκόρια και τον Σαντιάγκο Α. Καντόν, διευθυντή του Κέντρου Ρόμπερτ Φ. Κέννεντυ, ο Χαβιέ Μπαρδέμ, που δεν παίζει, αλλά είναι παραγωγός αυτού του ντοκιμαντέρ, το οποίο φωτίζει την ιστορία της αποικίας των Sahrawi της Δυτικής Σαχάρας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη βίαιη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τους Μαροκινούς «δυνάστες» που ελέγχουν την περιοχή.

…Αγαλμα θα πρέπει να κάνουν οι Ελληνες διανομείς της ταινίας «Μνημείων Ανδρες» στην Κύπρια δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση στον Τζορτζ Κλούνεϊ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, καθώς το φιλμ αναρριχήθηκε με ευκολία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην κορυφή του ελληνικού box office. Αξιοσημείωτη πάντως και η επίδοση της ταινίας «Εγωιστής Γίγαντας», που ύστερα από τις καλές κριτικές έκανε 2.500 θεατές να το αναζητήσουν στις δύο μόλις αίθουσες στις οποίες παιζόταν. Στον αντίποδα, το «Με Χωρίς Γυναίκες» του Βαγγέλη Σεϊτανίδη κινήθηκε μάλλον σε χαμηλά επίπεδα, κόβοντας 2.136 εισιτήρια σε 19 αίθουσες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή