Πρόσωπα: Κι άλλη εγχείρηση για την Αντζελίνα

Πρόσωπα: Κι άλλη εγχείρηση για την Αντζελίνα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα ακόμα κεφάλαιο στην περιπέτεια με την υγεία της έχει μπροστά της η Αντζελίνα Τζολί  (φωτ.), καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στους New York Times, οφείλει να κάνει κι άλλη μία εγχείρηση για να αποφύγει τον κίνδυνο μεταστατικού καρκίνου. «Πρέπει να κάνω άλλη μία εγχείρηση. Θα πάρω συμβουλές απ’ όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ τον τελευταίο καιρό και θα ξεπεράσω και την επόμενη φάση», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την ανταπόκριση του κόσμου.

…Ιδιαίτερα  δελεαστικό το θέμα της νέας έκθεσης που εγκαινιάστηκε στο Μουσείο Ορσέ του Παρισιού, καθώς φωτίζει την επίδραση του έργου του Βαν Γκογκ στον Αντονέν Αρτό και πώς η προσπάθεια του τελευταίου να προβάλει την ιδιοφυΐα του ζωγράφου «ενόχλησε» ορισμένους οδηγώντας τον έτσι στην αυτοκτονία. Η έκθεση με τίτλο «Βαν Γκογκ / Αρτό. Ο άντρας που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία από την κοινωνία» θα διαρκέσει ώς τις 6 Ιουλίου και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη δημοσιότητα διεθνώς λόγω του θέματος που αγγίζει πολλές πτυχές.

…Το θέμα της ανακατασκευής του Ρολογιού του Πειραιά έθεσε ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Μιχαλολιάκος και σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε μια σειρά εκδηλώσεων. «Το δεύτερο εμβληματικό κτίριο μετά το Δημοτικό Θέατρο είναι το παλιό Ρολόι, το οποίο επειδή κατεδαφίστηκε το 1968 κινδυνεύουμε να περιπέσουμε όλοι στην ήττα, να αποδεχθούμε την ήττα. Εμείς δεν αποδεχόμαστε την ήττα, δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάει καλά», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο δήμαρχος Πειραιά.

…Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν μπορεί πια να δειπνεί με τους αγαπημένους του φίλους, καθώς η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής του δυσκολεύει το πρόγραμμα. Στο «Δείπνο με φίλους» του Ντόναλντ Μάργκιουλις θα εμφανίζεται από τις 26 Μαρτίου ο Κλέων Γρηγοριάδης. Η παράσταση παίζεται στο θέατρο «Ιλίσια» σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού, με τον ίδιο και τις Ρένια Λουιζίδου και Μπέσυ Μάλφα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή