Πρόσωπα: Στις 12 Απριλίου η προβολή του ντοκιμαντέρ «Παύλος. Ενας ασυνήθιστος βασιλιάς»

Πρόσωπα: Στις 12 Απριλίου η προβολή του ντοκιμαντέρ «Παύλος. Ενας ασυνήθιστος βασιλιάς»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχίζουν το Σάββατο 12 Απριλίου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2) οι προβολές του ιστορικού βιογραφικού ντοκιμαντέρ «Παύλος. Ενας ασυνήθιστος βασιλιάς» (φωτ.). Θα επαναληφθούν την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου και Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου. Καθημερινά θα πραγματοποιούνται δύο προβολές στις 6 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 7 ευρώ το άτομο. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορούν να γίνονται στο τηλέφωνο 6944-293918.

… Σοκ στον κόσμο του κινηματογράφου προκάλεσε η είδηση του πρόωρου θανάτου του αιθουσάρχη και διανομέα Λεωνίδα Παπαγεωργίου (φωτ.) σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 51 ετών. Ταυτισμένος με την πορεία του γνωστού κινηματογράφου της οδού Κοδριγκτώνος «Τριανόν», που ανέδειξε ως δυναμική κυψέλη πολιτισμού μέσα από σύνθετες δράσεις, ο Λεωνίδας Παπαγεωργίου ήταν ένας εξαιρετικά αγαπητός άνθρωπος που εργαζόταν με πάθος για τη μεγάλη του αγάπη, το σινεμά, και την ευρύτερη γειτονιά του, την οδό Πατησίων. Η κηδεία του θα τελεστεί στην γενέτειρά του, το Λεωνίδιο.

… Την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού του δίσκου, μετά το εξαιρετικά πετυχημένο «Blunderbuss», ανακοίνωσε ο συνθέτης και μέγας κιθαρίστας της ροκ Τζακ Γουάιτ (φωτ.). Μια γεύση του νέου άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου με τον τίτλο «Lazaretto», μπορούν να πάρουν οι θαυμαστές του από το ήδη διαθέσιμο «High Ball Stepper». Ο χειμαρρώδης και σέξι ήχος του κομματιού αφήνει αν μη τι άλλο τις καλύτερες υποσχέσεις και την προσμονή για τα υπόλοιπα στα ύψη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή