Νεκρή η 25χρονη Πίτσις Γκέλντοφ, κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ

Νεκρή η 25χρονη Πίτσις Γκέλντοφ, κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Πίτσις Γκέλντοφ, η 25χρονη κόρη του τραγουδιστή Μπομπ Γκέλντοφ, βρέθηκε σήμερα νεκρή στην οικία της στο Κεντ (στα νοτιοανατολικά του Λονδίνου), ανακοίνωσε η αστυνομία. «Οι αστυνομικοί εργάζονται για να εξακριβώσουν τις συνθήκες αυτού του ανεξήγητου και αιφνίδιου θανάτου» ανέφεραν οι δυνάμεις επιβολής του νόμου σε ανακοίνωσή τους.

 Η αστυνομία διευκρίνισε ότι κλήθηκε στις 13:35 ώρα Βρετανίας σε μια διεύθυνση κοντά στο Ρούταμ μετά τις ανησυχητικές πληροφορίες για την κατάσταση της νεαρής γυναίκας. Η Γκέλντοφ κηρύχθηκε νεκρή από το πλήρωμα των ασθενοφόρων που έσπευσαν εκεί. Η ξανθιά κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ και της παρουσιάστριας της τηλεόρασης Πόλα Γέιτς, που πέθανε το 2000 έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών, είχε παντρευτεί με τον μουσικό Τόμας Κοέν και είχαν δύο μικρά παιδιά. 

Μοντέλο, πολύ συχνά θέμα των κουτσομπολίστικων περιοδικών, είχε ενεργή παρουσία και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Το τελευταίο της μήνυμα, που ανήρτησε χθες, ήταν μια φωτογραφία με την ίδια, σε παιδική ηλικία, να ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή