Πρόσωπα: Προς ματαίωση η νέα ταινία για τον Στιβ Τζομπς

Πρόσωπα: Προς ματαίωση η νέα ταινία για τον Στιβ Τζομπς

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Xαλάει ο «γάμος» Ντέιβιντ Φίντσερ και Sony Pictures για την ταινία με θέμα τη ζωή του Στιβ Τζομπς  (φωτ.). Αν πιστέψουμε το δημοσίευμα του Hollywood Report το στούντιο αφήνει να εννοηθεί ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις παράλογες απαιτήσεις του σκηνοθέτη και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση αντικαταστάτη. Ιδιες πηγές σημειώνουν ότι οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν σε θέματα αμοιβής και ελέγχου πάνω στην ταινία και την προώθησή της.

…Tην αποκάλυψη ότι η Σου Τάουνσεντ έγραφε ένα νέο βιβλίο για τη σειρά με ήρωα τον Αντριαν Μολ έκανε εκπρόσωπος του εκδοτικού της οίκου στην Αγγλία. Η νέα προσθήκη στη σειρά που έκανε τη Βρετανή συγγραφέα διάσημη σε όλον τον κόσμο δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας του πρόωρου θανάτου της την προηγούμενη εβδομάδα. Το βιβλίο είχε τίτλο εργασίας «Το κουτί της Πανδώρας» και η Τάουνσεντ βρισκόταν στη μέση του πρότζεκτ που προοριζόταν να εκδοθεί το προσεχές φθινόπωρο.

…«Ναι, όλα τα κτίρια κάποια στιγμή θα γίνουν σκόνη αλλά αυτό το κτίριο θα μπορούσε να επαναχρησιμοποιηθεί», δήλωσε ο αρχιτέκτονας Τοντ Γουίλιαμς, το γραφείο του οποίου είχε σχεδιάσει το Μουσείο Λαϊκής Τέχης της Νέας Υόρκης (Folk Art Museum) που σε λίγες εβδομάδες δεν θα υπάρχει καθώς ο ιδιοκτήτης του, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, το γνωστό MoMA, πήρε την απόφαση να το κατεδαφίσει. Στη θέση του θα αναπτυχθεί τμήμα της σχεδιαζόμενης επέκτασης του MoMA. Η πρόσοψη του υπό κατεδάφιση κτιρίου θα αποσπαστεί και θα διατηρηθεί χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς το μέλλον της.

…Μαθήματα  εξαιρετικής φυσικής κατάστασης από την 87χρονη βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ αλλά και την 88χρονη ηθοποιό Αντζελα Λάνσμπερι, όταν πριν από λίγες ημέρες η πρώτη ανακήρυξε σε «dame» τη δεύτερη. Γνωστή από την τηλεόραση αλλά και από μια σειρά σημαντικών ρόλων στον κινηματογράφο (Εγκλημα στον Νείλο, Στον καθρέφτη είδα τον δολοφόνο, κ.λπ.), η Λάνσμπερι τιμήθηκε από τη χώρα καταγωγής της (μετά τον πόλεμο ζει στις ΗΠΑ) τόσο για την προσφορά της στην τέχνη όσο και για τη φιλανθρωπική της δραστηριότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή