Πρόσωπα: Σε μεγάλα κέφια οι Ρόλινγκ Στόουνς

Πρόσωπα: Σε μεγάλα κέφια οι Ρόλινγκ Στόουνς

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν ξέρουμε αν έχει κάνει κάποια συμφωνία με τον διάβολο ή κάτι άλλο, πάντως ο Μικ Τζάγκερ (φωτ.) και οι Ρόλινγκ Στόουνς αν και πέρασαν τα εβδομήντα «το έχουν» ακόμα. Η λάιβ εμφάνισή τους τη Δευτέρα στο Oσλο της Νορβηγίας ξεσήκωσε τεράστιο ενθουσιασμό -όπως δείχνουν και τα ανάλογα βίντεο που κυκλοφορούν- κι αυτό παρά την προ διμήνου διακοπή της περιοδείας τους λόγω του αιφνίδιου θανάτου της μνηστής του Τζάγκερ. Σε μια φορτισμένη στιγμή της βραδιάς, ο 66χρονος κιθαρίστας Ρόνι Γουντ σήκωσε τα χέρια του ψηλά σαν να κρατά ένα μωρό, με τον Τζάγκερ να εξηγεί στο κοινό ότι γιορτάζει τη γέννηση του εγγονιού του.

…Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μπράουν η Eμα Γουότσον. Η 24χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή χάρη στον ρόλο της Ερμιόνης Γκρέιντζερ στη δημοφιλή σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ». Αν και το ταλέντο της έχει κατά καιρούς αμφισβητηθεί, η Γουότσον είδε κατά τη διάρκεια της θητείας της στο πανεπιστήμιο τα κέρδη της να εκτοξεύονται σε πολλές δεκάδες εκατομμύρια λίρες από τις τελευταίες ταινίες της σειράς. Και πήρε και πτυχίο φιλολογίας.

…Πώς θα σας φαινόταν ένας διαστημικός περίπλους με συνεπιβάτες τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ή την Αντζελίνα Τζολί; Η Virgin Galactic σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, πούλησε εισιτήρια για τα διαστημικά της δρομολόγια στους δύο σταρ του Χόλιγουντ αλλά και στον Αστον Κούτσερ και τον Τζάστιν Μπίμπερ συγκεντρώνοντας έσοδα ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων που θα διατεθούν στην έρευνα για την καταπολέμηση του έιτζ. Το εισιτήριο για μια θέση δίπλα στις διασημότητες στοιχίζει 700.000 ευρώ.

…Eμεινε στην ιστορία ως μία από τις πιο στυγερές δολοφονίες στον χώρο του θεάματος. Ο λόγος για τον θάνατο της Σάρον Τέιτ, της καλλονής συζύγου του Ρομάν Πολάνσκι που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το 1969, ενώ ήταν έγκυος από τη συμμορία του Τσαρλς Μάνσον. Τώρα έρχεται ένα βιβλίο, το «Recollection» σε επιμέλεια της αδερφής της, Ντέμπρα Τέιτ να θυμίσει στον κόσμο το αποτρόπαιο έγκλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή