Πρόσωπα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαγωγή του χειρότερου εαυτού μας ακολούθησε την ήττα της εθνικής ομάδας από την Κολομβία. Ο λογαριασμός της γνωστής Κολομβιανής ηθοποιού Σοφία Βεργκάρα  (φωτ.) στο Τwitter γέμισε με υβριστικά σχόλια Ελλήνων οπαδών. Η Βεργκάρα είχε κάνει το… λάθος να γράψει «Vamos Colombia!» (πάμε Κολομβία!) και το πλήρωσε με ποτάμια χυδαιότητας. Μάλιστα, το πλέον υβριστικό «τιμήθηκε» με εκατοντάδες «like».

…Μια «ευχάριστη βραδιά» για τους απογοητευμένους θαυμαστές του Μόρισεϊ, ο οποίος αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες για λόγους υγείας, αποφάσισε να διοργανώσει ο Κλιφ Ρίτσαρντ. Το ερχόμενο Σάββατο, ο βετεράνος μουσικός, ο οποίος επρόκειτο να εμφανιστεί μαζί με τον Μόρισεϊ στο Μπρούκλιν, θα δώσει μία συναυλία στο Μανχάταν και στη συνέχεια θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Phillip Silverstone. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όσους προλάβουν να προμηθευτούν τα πολύτιμα δελτία, ωστόσο προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για την προγραμματισμένη συναυλία του Μόρισεϊ.

…Ενα «χαμένο» άλμπουμ από τα χρόνια της δόξας τους σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν τα εναπομείναντα μέλη των Queen Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ. Ηχογραφημένος ζωντανά στις τρεις συναυλίες του θρυλικού συγκροτήματος στο λονδρέζικο Rainbow Theatre τον Μάρτιο του 1974, ο δίσκος περιλαμβάνει τη μοναδική ζωντανή εκτέλεση του «The Fairy Feller’s Master-Stroke».

…Γυμνός για το περιοδικό Vanity Fair πόζαρε ο 59χρονος Τζεφ Κουνς. Το τολμηρό πορτρέτο του καλλιτέχνη, τραβηγμένο ενώ γυμνάζεται μπροστά στον καθρέφτη του προσωπικού του γυμναστηρίου και με τα «επίμαχα» σημεία του σώματός του να καλύπτονται από τεράστια γράμματα, υπογράφει η διάσημη Νεοϋορκέζα φωτογράφος μόδας Ανι Λίμποβιτς. Αφορμή για το αφιέρωμα του περιοδικού στον Κουνς ήταν τα εγκαίνια της μεγάλης αναδρομικής έκθεσής του στο Whitney Museum of American Art της Νέας Υόρκης, που έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου. Στη συνέχεια η έκθεση θα μεταφερθεί στο Κέντρο Πομπιντού στο Παρίσι, στο μουσείο Γκούγκενχαϊμ του Μπιλμπάο και στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Λος Αντζελες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή