Πρόσωπα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν πολύ αγαπητή η συγγραφέας και μεταφράστρια Καίτη Οικονόμου (φωτ.) που έχασε χθες τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 59 ετών. Πριν το κοινό αρχίσει να διαβάζει τα δικά της βιβλία είχε αγαπήσει τη γραφή της μέσα από τα βιβλία του Χάρι Πότερ, αφού η Καίτη Οικονόμου είχε μεταφράσει τα 6 από τα 7 βιβλία που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Ψυχογιός». Από τις ίδιες εκδόσεις κυκλοφορούν όλα της τα μυθιστορήματα και το τελευταίο της, «Η καρδιά θυμάται», που πριν από λίγες μέρες τιμήθηκε με το βραβείο κοινού που διοργάνωσαν τα Public στην κατηγορία Μεγάλες Συγκινήσεις. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 4 μ.μ. από το Νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.

…«Μα ποιος θέλει να δει ένα μάτσο από ρυτιδιασμένους γέρους που προσπαθούν να ξαναβρούν τη νεότητά τους;» λέει ο Μικ Τζάγκερ στο τρομερό διαφημιστικό σποτ για τη σειρά εμφανίσεων των Μόντι Πάιθονς στο Λονδίνο. Σαρκαστικό χιούμορ για τον γερόλυκο της ροκ, που συνεχίζει ακάθεκτος όπως άλλωστε και οι φίλοι του οι Μόντι.

…«Το στήθος μου είναι ψεύτικο, τα μαλλιά μου είναι ψεύτικα αλλά η φωνή και η καρδιά μου είναι αληθινά» δήλωσε η αμίμητη Ντόλι Πάρτον απαντώντας στις κατηγορίες μερίδας θεατών που υποστήριξαν ότι τα τραγούδια της στο Glastonbury δεν ήταν στην πραγματικότητα ζωντανά. Πέραν του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία φαντάζει γελοία, η αγέραστη ντίβα της κάντρι έδωσε μία από τις πιο δυναμικές και αξέχαστες παραστάσεις του φετινού φεστιβάλ, συγκεντρώνοντας μάλιστα τεράστιο πλήθος.

…Φιλανθρωπικές διαθέσεις επιδεικνύει η Μαντόνα με την απόφασή της να διαθέσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε τρεις οργανώσεις στην πόλη από την οποία κατάγεται, το Ντιτρόιτ. Τα χρήματά της θα διατεθούν σε γυμναστήριο για μποξ με σκοπό τη δημιουργία νέας πτέρυγας, σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που απασχολεί άνεργες γυναίκες και προσφέρει ενδύματα σε απόρους, καθώς και σε μια ακαδημία για ταλαντούχους μαθητές προκειμένου να εφοδιαστούν με υλικά για ζωγραφική και μουσική. Η Μαντόνα επισημαίνει ότι βλέποντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη ήταν αδύνατο να μείνει άπραγη…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή