Πρόσωπα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχάριστα νέα για τους φανς των Πινκ Φλόιντ φέρνει η είδηση ότι το γνωστό συγκρότημα ετοιμάζει νέο άλμπουμ, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η σύζυγος του Ντέιβιντ Γκίλμορ (φωτ.), Πόλι Σάμσον. Το νέο τους δισκογραφικό εγχείρημα φέρει τον τίτλο «The Endless River» και είναι εμπνευσμένο από τις ηχογραφήσεις για το προηγούμενο άλμπουμ το 1994. Αναμένουμε λοιπόν…

…Στη Μάλτα και συγκεκριμένα στο νησάκι Γκότζο, θα γυριστεί η νέα ταινία του ζεύγους Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, όπως ανακοίνωσε ο Μαλτέζος πρωθυπουργός σε δηλώσεις του προς αμερικανική εφημερίδα. Εδώ και πολλά χρόνια το κρατίδιο της Μάλτας έχει καταφέρει να προσελκύσει μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, με προϋπολογισμό εκατομμυρίων δολαρίων. Το ζευγάρι στη ζωή, δεν έχει εμφανιστεί πολλές φορές μαζί στη μεγάλη οθόνη και όλοι περιμένουν με αγωνία το καινούργιο τους φιλμ. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν το 2005.

…Εμείς οι Ελληνες ξέρουμε τον Νικ Κέιβ απέξω και ανακατωτά, με τόσες συναυλίες που έχει δώσει στη χώρα μας. Οι υπόλοιποι όμως θα μάθουν τα πάντα για τη ζωή και τη μουσική του μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που εστιάζει σε αυτό το θέμα με τίτλο «20.000 ημέρες στη γη» που έχει ήδη προβληθεί στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου για τον εμβληματικό τραγουδοποιό που αγαπάμε.

…Αίσθηση προκαλεί το εγχείρημα του αρχιτέκτονα Ντάνκαν Μπέικερ-Μπράουν   σε συνεργασία με φοιτητές του Πανεπιστημίου του Μπράιτον με σκοπό τη δημιουργία ενός σπιτιού με ανακυκλωμένα υλικά. Ο στόχος τους ήταν να αποδείξουν ότι υλικά τα οποία περισσεύουν από οικοδομές είτε από άλλες δραστηριότητες, που συνήθως καταλήγουν σε κάδους απορριμμάτων, μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά. Για την εν λόγω κατασκευή χρειάστηκαν 20.000 οδοντόβουρτσες που βρέθηκαν σε αεροσκάφη έπειτα από μεγάλες πτήσεις, θήκες από dvd, καθώς και βιντεοκασέτες για μόνωση. Η κατασκευή του σπιτιού διήρκεσε ένα χρόνο και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή