Πρόσωπα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νέο ρόλο, πέρα από την υποκριτική, θα δούμε σύντομα τη γνωστή ηθοποιό Εμα Γουάτσον  (φωτ.). Η Γουάτσον, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Ερμιόνης στις ταινίες «Χάρι Πότερ», επιλέχθηκε από το γυναικείο σωματείο των Ηνωμένων Εθνών ως πρέσβειρα καλής θελήσεως προκειμένου να διεκδικήσει δικαιώματα για γυναίκες νεαρής ηλικίας. Η 24χρονη ηθοποιός σε ανακοίνωση που εξέδωσε δήλωσε ότι το γεγονός ότι της ζητείται να αναλάβει μια τόσο σημαντική θέση τη συγκινεί ιδιαίτερα.

…Την επαναφορά του αγαπημένου μιούζικαλ «Cats» σχεδιάζει ο Αντριου Λόιντ Γουέμπερ στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Ο γνωστός δημιουργός των επιτυχιών «Eβίτα» και «Jesus Christ Superstar» ετοιμάζει την πρεμιέρα του έργου για τον χειμώνα του 2014, με την ακριβή ημερομηνία να αναμένεται στις 5 Δεκεμβρίου. Ακόμη, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Γουέμπερ να σκέφτεται να μεταφέρει το «Cats» και στη μεγάλη οθόνη. Ιδωμεν…

…Στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, που έκανε ένα μεγάλο δημοσίευμα σχετικά με τις υποτιθέμενες αντιρρήσεις της μέλλουσας πεθεράς για τον επικείμενο γάμο του, επιτέθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ,  που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι αρραβωνιασμένος με τη Λιβανέζα δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν. Ο Αμερικανός σταρ τονίζει ότι το άρθρο δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα και ότι η μητέρα της αγαπημένης του ουδέποτε εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η κόρη της δεν μοιράζεται το ίδιο θρησκευτικό δόγμα με τον ηθοποιό.

…Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν βγήκαν στη φόρα στοιχεία για γενναιόδωρους χορηγούς πολιτικών κομμάτων στη Βρετανία, οι οποίοι όμως είχαν σχέσεις με υπεράκτιες εταιρείες. Σύντομα όμως η έρευνα έφερε στο φως και ονόματα γνωστών ηθοποιών και ανθρώπων του θεάματος όπως ο Μελ Γκίμπσον και ο Πλάσιντο Ντομίνγκο, που διατηρούσαν offshores εταιρείες και έκαναν ορισμένα τεχνάσματα προκειμένου να μην πληρώσουν υπέρογκα ποσά στην εφορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή