Πρόσωπα

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός και τηλεοπτική σταρ, Ελέιν Στριτς (φωτ.). Ο θάνατός της επήλθε στο σπίτι της στο Μίσιγκαν. Η Στριτς, γνωστή στη νέα γενιά από τον ρόλο της ως μητέρας του Αλεκ Μπάλντουιν στη δημοφιλή σειρά «30 Rock», είχε αφήσει εποχή και στη θεατρική σκηνή του Μπρόντγουεϊ. Η ίδια είχε τιμηθεί με πολλές διακρίσεις, εκ των οποίων τέσσερα βραβεία Τόνι και ένα βραβείο Εμμυ.

…Βιβλίο με αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη ζωή της γνωστής τραγουδίστριας Lady Gaga ετοιμάζει η πρώην βοηθός της, Τζένιφερ Ο’ Νιλ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Post, το συμβόλαιο που υπέγραψε η Ο’ Νιλ με τον εκδοτικό οίκο Atria Books για την έκδοση του βιβλίου ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο δολάρια. Η πλευρά τής τραγουδίστριας δεν έχει προβεί ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση. Οι δύο γυναίκες είχαν έρθει σε ρήξη στο παρελθόν όταν η βοηθός κατέθεσε μήνυση εναντίον της Gaga ισχυριζόμενη ότι δεν έχει εισπράξει τα δεδουλευμένα της επί σειρά μηνών με τη γνωστή σταρ να αρνείται τις κατηγορίες.

…Εφυγε σε ηλικία 70 ετών ο γνωστός κιθαρίστας και θρύλος των ροκ μπλουζ, Τζόνι Γουίντερ. Σύμφωνα με ανακοίνωση των ελβετικών αρχών, ο γνωστός μουσικός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο έξω από τη Ζυρίχη. Ο Γουίντερ, ο οποίος είχε έρθει στη χώρα μας για δύο συναυλίες το 2008, είχε λάβει 7 βραβεία Grammy’s και είχε καταγραφεί ως ένας από τους 100 καλύτερους κιθαρίστες παγκοσμίως από το περιοδικό Rolling Stone.

…Εντυπωσιακή έναρξη επιφυλάσσει το 67ο διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ του Λοκάρνο που διεξάγεται από τις 6 έως και τις 16 Αυγούστου, με την ταινία «Lucy» στην οποία πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον. Η ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν, γνωστός από τις ταινίες του «Απέραντο Γαλάζιο» και «Νικίτα», έχει σε πρώτο πλάνο τη Γιόχανσον στον ρόλο μιας κοπέλας που γίνεται θύμα στα χέρια ενός εμπόρου ναρκωτικών. Οι Ελληνες θαυμαστές της ηθοποιού θα πρέπει να περιμένουν μέχρι και τις 28 Αυγούστου οπότε και θα κάνει πρεμιέρα η ταινία στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή