Πρόσωπα: Οι Duran – Duran επιστρέφουν στο στούντιο

Πρόσωπα: Οι Duran – Duran επιστρέφουν στο στούντιο

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oσοι και (κυρίως όσες) ήταν στην εφηβεία στη δεκαετία του ’80 τους αγάπησαν με πάθος και συνέδεσαν τα τραγούδια τους με τα πρώτα σκιρτήματα. Οι Duran – Duran με τον τραγουδιστή τους Σάιμον Λε Μπον επιστρέφουν στο στούντιο ηχογράφησης για ένα νέο άλμπουμ που θα βγει μέσα στο 2015. Το ενδιαφέρον είναι ότι με το ιστορικό συγκρότημα θα συμπράξει και ο κιθαρίστας των Red Hot Chilly Peppers, Τζον Φρουσιάντε.

… Τελικά είναι η μοίρα κάθε ηθοποιού που καταφέρνει να κερδίσει τη δόξα σε νεαρή ηλικία; Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ που έγινε παγκοσμίως γνωστός για τον ρόλο του στις ταινίες του ήρωα Χάρι Πότερ, χρειάστηκε να παλέψει με πολλούς δαίμονες από την απρόσμενη επιτυχία, όπως υπογράμμισε σε συνέντευξη που έδωσε σε βρετανική εφημερίδα. Εξαρτήσεις από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, κυρίως όμως την αίσθηση ότι δεν είναι τόσο καλός ηθοποιός, καθώς δεν πρόλαβε να εξελιχθεί εξαιτίας της ταχύτατης ανόδου του στο στερέωμα.

… Mία μίνι σειρά για τη Μέριλιν Μονρόε, βασισμένη στη βιογραφία του Ράντι Ταραμπορέλι «Η κρυφή ζωή της Μέριλιν Μονρόε» σχεδιάζει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Lifetime», σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Variety». Το σενάριο της σειράς υπογράφει o Στίβεν Κρόνις, ενώ αν το εγχείρημα προχωρήσει, τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Λόρι Κόλιερ, σκηνοθέτις της ταινίας «SherryBaby». Το μπεστ σέλερ του Ταραμπορέλι εστιάζει κυρίως στην προσωπική ζωή της διάσημης ντίβας, αποκαλύπτοντας στοιχεία για τη σχέση της με τη μητέρα της, τη γνωριμία της με τους Κένεντι κ.ά.

… Τον τίτλο του «καλύτερου κακού» απέσπασε ο 79χρονος Ντόναλντ Σάδερλαντ στα 16α νεανικά τηλεοπτικά και κινηματογραφικά βραβεία «Teen Choice», που απονεμήθηκαν την Κυριακή στο Λος Αντζελες. «Η γυναίκα μου -είμαι παντρεμένος 42 χρόνια- μου ζήτησε να σας πω ότι συμφωνεί μαζί σας», δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός παραλαμβάνοντας το βραβείο του, μία σανίδα του σερφ. Οι νικητές της βραδιάς επιλέχθηκαν μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας από το νεανικό κοινό και προέρχονται από τον χώρο του θεάματος, της μόδας και του αθλητισμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή