Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…Μετά την τεράστια επιτυχία της στο Μουσείο Victoria & Albert του Λονδίνου και την παρουσίασή της στο Βερολίνο, το Τορόντο, το Παρίσι, το Σάο Πάολο και άλλες πόλεις, η επετειακή έκθεση για τα 50 χρόνια μουσικής πορείας του Ντέιβιντ Μπάουι (φωτ.) πρόκειται να μεταφερθεί στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η έκθεση, με τίτλο «50 years of David Bowie», έκοψε περισσότερα από 300.000 εισιτήρια μόνο στην αγγλική πρωτεύουσα.

…Το «παρών» στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λοκάρνο έδωσε η Ζιλί Ντεπαρτιέ, κόρη του γνωστού ηθοποιού, για να παρουσιάσει τη νέα ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τους Ιπολίτ Ζιραντό και Σουζάν Κλεμάντ. To φιλμ «A la vie», σε σκηνοθεσία Jean-Jacques Zilbermann, αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών, που γνωρίζονται στο Αουσβιτς και ξανασυναντιούνται 15 χρόνια αργότερα. Η Ζιλί Ντεπαρτιέ έχει στο βιογραφικό της κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το «Ενα μυστικό» του Κοντ Μιλέρ, ενώ έχει αποσπάσει τρία βραβεία Σεζάρ.

…Σύμφωνα με τους προσωπικούς υπολογισμούς του, έχει «σκοτωθεί» τουλάχιστον 50.000 φορές μπροστά στις κάμερες, συνήθως υποδυόμενος τον σαμουράι. Ωστόσο, ο 71χρονος Σέιζο Φουκουμότο  (φωτ.), που μεταξύ άλλων εμφανίζεται στο πλευρό του Τομ Κρουζ στον «Τελευταίο Σαμουράι» βραβεύτηκε για πρώτη φορά στο φετινό Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ «Fantasia» του Μόντρεαλ. Ο Ιάπωνας ηθοποιός παραδέχτηκε πως αρχικά αντιμετώπισε με δυσπιστία την ανακοίνωση του ονόματός του από την κριτική επιτροπή, η οποία του απένειμε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για τον ρόλο του στην ημι-αυτοβιογραφική ταινία «Κirareyaku», με ήρωα έναν ξιφομάχο ειδικευμένο στο να «πεθαίνει» με εντυπωσιακό τρόπο στην οθόνη.

… Με αμφίεση και στάση που παραπέμπει ευθέως στη γιαγιά της, Οντρεϊ Χέπμπορν, ποζάρει η 20χρονη Emma Ferrer στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού «Harper’s Bazaar». Tριτοετής φοιτήτρια στην Ακαδημία Τεχνών της Φλωρεντίας, η εγγονή της διάσημης ηθοποιού φωτογραφήθηκε από τον Michael Avedon για τις ανάγκες ενός μεγάλου αφιερώματος στη Χέπμπορν. Ο 23χρονος φωτογράφος τυγχαίνει να είναι εγγονός του Richard Avedon, ο οποίος είχε απαθανατίσει με τον φακό του τη Χέπμπορν αρκετές φορές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή