Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανυπομονησία περιμένουν οι θαυμαστές της την έναρξη των συναυλιών της στο Λονδίνο, στις 26 Αυγούστου. Για την 56χρονη Κέιτ Μπους  (φωτ.) θα είναι η πρώτη σειρά εμφανίσεων από το 1979, γι’ αυτό και η ανακοίνωση των συναυλιών της πριν από λίγους μήνες προκάλεσε αίσθηση. Η Κέιτ Μπους ζήτησε, ωστόσο, από το κοινό που θα έρθει στις συναυλίες, που είναι sold out, να μη βγάλουν φωτογραφίες ή βίντεο με τα κινητά τους ή τις ταμπλέτες τους. «Γνωρίζω ότι ζητάω πολλά, αλλά θέλω να έχω επικοινωνία με το κοινό απευθείας και όχι μέσω iPhones και iPads».

…Υπάρχει κοινό και για τα ενθύμια και τα προσωπικά αντικείμενα των αστέρων της ροκ και ποπ μουσικής. Ανακοινώθηκε μεγάλη δημοπρασία με τίτλο «Icons & Idols: Rock n’ Roll Auction» για τις 7 και 8 Νοεμβρίου στο Μπέβερλι Χιλς από τον οίκο Julien’s Auctions. Ανάμεσα στα αντικείμενα, πολλά προσωπικά είδη της Μαντόνα αλλά και βίντεο «εποχής» από τις επιτυχίες της «Material Girl», «Music» και «American Pie». Θα δημοπρατηθούν επίσης περισσότερα από 30 αντικείμενα από την παραγωγή της «Εβίτα» του 1996.

…Ξεσήκωσε τα πλήθη ο δημοφιλής σε όλα τα Βαλκάνια Τούρκος ηθοποιός Χαλίτ Εργκενς, γνωστός κυρίως από τον ρόλο τους ως Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, καθώς πάτησε το κόκκινο χαλί στο 20ό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σεράγεβο. Στη Βοσνία, οι Τούρκοι ηθοποιοί είναι πολύ αγαπητοί, πόσo μάλλον ο κατ’ εξοχήν σταρ, 44χρονος Χαλίτ Εργκεν, ο οποίος έχει μακρινή καταγωγή από την Αλβανία, σύμφωνα με τη Wikipedia. Το Φεστιβάλ του Σεράγεβο ιδρύθηκε το 1994 ως πράξη αντίστασης στη διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία.

…Κινηματογραφικό φεστιβάλ όμως έχουμε και στο Τορόντο του Καναδά αυτές τις μέρες και μάλιστα με τη συμμετοχή τριών ελληνικών συμπαραγωγών. Συγκεκριμένα στο φεστιβάλ θα παρουσιαστούν: (για άλλη μια φορά στο εξωτερικό) το «Xenia» του Πάνου Χ. Κούτρα, το «Modris» του Γιούρις Κουρσιέτις (συμπαραγωγή Ελλάδας – Λεττονίας – Γερμανίας) και το «Red Rose» της Σεπιντέ Φαρσί (Ελλάδα – Γαλλία – Ιράν).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή