Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τότε που πήρε το Οσκαρ για την ερμηνεία του στον «Πιανίστα» (2002), ο Aντριεν Μπρόντι  (φωτ.) είναι από τις πιο περιζήτητες φυσιογνωμίες στο Χόλιγουντ, παρότι δεν είχε τους πολύ μεγάλους ρόλους. Τώρα, κάνει για πρώτη φορά κάτι σημαντικό στην τηλεόραση, αποδεχόμενος την πρόταση του History Channel να υποδυθεί τον πιο διάσημο μάγο, τον Χάρι Χουντίνι, σε μια μίνι σειρά που θα κάνει πρεμιέρα την 1η Σεπτεμβρίου. Οπως δήλωσε ο Αντριεν Μπρόντι, η περίπτωση του Χουντίνι στοίχειωνε τη φαντασία του από τότε που ήταν μικρός. Ο Χουντίνι, Εβραίος της Ουγγαρίας, ήρθε με την οικογένειά του στις ΗΠΑ στα τέλη του 19ου αιώνα και έγινε ο πιο διάσημος μάγος του κόσμου.

…Οχι ένα, αλλά δύο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει άμεσα ο 56χρονος, πλέον, Πρινς. Tελικά, το επί μήνες αναμενόμενο άλμπουμ με τίτλο «Plectrum Electron» με την μπάντα του 3d Eye Girl θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο, ταυτόχρονα σχεδόν με ένα προσωπικό του LP με τίτλο «Art Official Age» που θα έχει ένα εντυπωσιακό ψυχεδελικό εξώφυλλο. Με αυτό το 37ο άλμπουμ του επιστρέφει στη Warner Bros. Records έπειτα από 18 χρόνια.

…Για πρόκληση ηθικής βλάβης και δυσφήμηση κατηγορεί το αμερικανικό έντυπο New York Review of Books η διάσημη Ιρακινοβρετανή αρχιτέκτων Ζάχα Χαντίντ. Αιτία, ένα άρθρο στο οποίο εμφανίζεται «αδιάφορη» απέναντι στο γεγονός του θανάτου εκατοντάδων εργατών στα εργοτάξια του Κατάρ, όπου έχει σχεδιάσει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Η αγωγή που υπέβαλε απευθύνεται τόσο στο έντυπο όσο και στον συντάκτη του άρθρου Μάρτιν Φίλερ. Η επίμαχη αναφορά υπήρχε σε βιβλιοκριτική του βιβλίου «Why We Build» του Rowan Moore, του κριτικού αρχιτεκτονικής του Observer.

…Σφράγισε με την παρουσία της την τελετή απονομής των βραβείων MTV η Μπιγιονσέ, που έκλεισε το σόου με μια «επική» 20λεπτη παράσταση που ξεσήκωσε το κοινό. Προηγουμένως είχε δεχθεί το Michael Jackson Video Vanguard Award, που, για το MTV, είναι το αντίστοιχο των βραβείων συνολικής προσφοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή