Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Βενετία, καθώς εξελίσσεται το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ, ώς τις 6 Σεπτεμβρίου, οι αφίξεις των αστέρων, φωτεινών και όχι τόσο φωτεινών, είναι ένα βαρόμετρο δημοτικότητας. Ο Βίγκο Μόρτενσεν (φωτ.), με το ισχυρό εκτόπισμα, τράβηξε την προσοχή καθώς πρωταγωνιστεί στην ταινία του David Oelhoffen «Loin des hommes» («Μακριά από τους ανθρώπους»). Η ταινία, που προβλήθηκε ήδη, διαδραματίζεται στην Αλγερία του 1954 στη διάρκεια των εξεγέρσεων, και έχει ήρωες δύο άνδρες εκ διαμέτρου αντίθετους ως χαρακτήρες, οι οποίοι ζουν τη δίνη της επανάστασης.

…Αυτό θα πει να έχεις πιστό κοινό. Οι θαυμαστές του Ιάπωνα συγγραφέα Χαρούκι Μουρακάμι κατασκήνωσαν έξω από το βιβλιοπωλείο Waterstones στην οδό Πικαντίλι, στο Λονδίνο, όπου διανυκτέρευσαν ελπίζοντας να αποκτήσουν ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο από το νέο βιβλίο του αγαπημένου τους συγγραφέα. Ο Χαρούκι Μουρακάμι επρόκειτο να υπογράψει έναν περιορισμένο αριθμό αντιτύπων του νέου του βιβλίου «Colorless Tsukuru Tazaki and His Years of Pilgrimage».

…Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει στα αγγλικά μία βιογραφία του ζωγράφου Ντέιβιντ Χόκνεΐ με συγγραφέα τον Christopher Simon-Sykes. Το βιβλίο με τίτλο «A Pilgrim’s Progress» είναι ο δεύτερος τόμος της βιογραφικής καταγραφής του πιο διάσημου, ζώντος, ζωγράφου στη Βρετανία. Ο πρώτος τόμος είχε εκδοθεί το 2011. Ο δεύτερος τόμος εστιάζει στην περίοδο μετά το 1975, καθώς ο Christopher Simon Sykes είχε πρόσβαση στις σημειώσεις, στο ατελιέ και στα ημερολόγια του ζωγράφου, αλλά και στον κύκλο συγγενών και φίλων.

…Mε το νέο της άλμπουμ «My Everyting», ήδη σε κυκλοφορία από τις 25 Αυγούστου, η Αμερικανίδα Αriana Grande  είναι στα 21 της χρόνια μία από τις εδραιωμένες πλέον βασίλισσες της ποπ. Με το πρώτο της άλμπουμ «Yours Truly» (2013) εκτοξεύτηκε στην κορυφή και οι κριτικοί συνέκριναν τη φωνή της με της Μαράια Κάρεϊ. Η εμφάνισή της και η φωνή της οδηγούν σε εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube, καθώς το κοινό της είναι διεθνές. Στην Ιαπωνία, μάλιστα, η Αριάνα Γκράντε λατρεύεται ως το απόλυτο είδωλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή