Πρόσωπα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί τον τελευταίο καιρό τα διεθνή ΜΜΕ να ασχολούνται με τις λεπτομέρειες του γάμου του, αλλά υπάρχουν και άλλα σημαντικά πράγματα στη ζωή του. Ο λόγος για τον Τζορτζ Κλούνεϊ (φωτ.), ο οποίος τον Ιανουάριο του 2015 θα βάλει το σμόκιν του και θα παραλάβει μία Χρυσή Σφαίρα για το σύνολο της προσφοράς του στον κινηματογράφο, μπροστά και πίσω από την κάμερα. Αντίστοιχη βράβευση είχαν στο παρελθόν ο Γούντι Αλεν, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, αλλά και ο πρόσφατα χαμένος Ρόμπιν Ουίλιαμς. Η τελετή θα γίνει στις 11 Ιανουαρίου και το κλίμα θα είναι γνώριμο για τον ηθοποιό, που έχει ήδη βραβευτεί για την ερμηνεία του.

…Eφυγε πρόωρα από τη ζωή, αλλά οι θαυμαστές της παραμένουν πολυάριθμοι. Δεν είναι λοιπόν καθόλου περίεργο ότι ο μεγιστάνας της μουσικής βιομηχανίας Κλάιβ Ντέιβις ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά ένα άλμπουμ με ζωντανές ηχογραφήσεις της Γουίτνεϊ Χιούστον. Πρόκειται για υλικό που συγκεντρώθηκε από συναυλίες που έγιναν μέχρι και τον θάνατό της, το 2012, και βεβαίως περιλαμβάνουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Πρόκειται συνολικά για 16 τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν στις αρχές Νοεμβρίου. Είναι ένα πρώτο δείγμα μιας «μουσικής διαθήκης» που, όπως και στην περίπτωση του Μαϊκλ Τζάκσον, θα αβγατίσει με τα χρόνια.

…Οπως σε κάθε καλό Βρετανό ηθοποιό, η παιδεία του είναι πρωτίστως θεατρική. Ετσι, μπορεί κατά καιρούς να λοξοκοίταξε στον κινηματογράφο ή και την τηλεόραση, αλλά η  Εμα Τόμσον νιώθει πάντα δεμένη με το σανίδι. Ετσι πήρε την απόφαση να εμφανιστεί ξανά στη θεατρική σκηνή και μάλιστα στη Νέα Υόρκη, στο έργο «Σουίνι Τοντ», που ανεβαίνει στο Λίνκολν Σέντερ και αργότερα η παράσταση θα πάει στο Λονδίνο. Η ηθοποιός δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη.

…Eτοιμάζεται για νέα κινηματογραφική εμφάνιση στην οποία θα υποδυθεί κάποιον που κατηγορείται από τον Τύπο ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Ο Μπεν Αφλεκ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Gone Girl», που τον τοποθετεί στο επίκεντρο μιας δραματικής υπόθεσης καθώς υποδύεται ένα επιτυχημένο golden boy που θα βρεθεί στο έλεος των ΜΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή