Πρόσωπα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι μια υπόθεση που κοντεύει να κλείσει περίπου 40 χρόνια. Κι όμως ο διάσημος σκηνοθέτης Ρομάν Πολάνσκι (φωτ.) ακόμα κατηγορείται για τον βιασμό μιας 13χρονης που έγινε σε αμερικανικό έδαφος. Πρόσφατα οι αμερικανικές αρχές έλαβαν αίτημα από τις πολωνικές για την έκδοση του σκηνοθέτη στις ΗΠΑ, καθώς είναι Πολωνός πολίτης. Βέβαια ο Πολάνσκι περνά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη Γαλλία, αλλά τον τελευταίο καιρό επιστρέφει στα πάτρια εδάφη καθώς γυρίζει ταινία.

…Είναι από τις συμπαθέστερες μορφές της βρετανικής showbiz. Ο κωμικός, συγγραφέας και ηθοποιός Στίβεν Φράι ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παντρευτεί τον σύντροφό του. Οπως δημοσίευσε η εφημερίδα «The Sun», ο 57χρονος θα επισημοποιήσει τη σχέση του με τον 27χρονο σύντροφό του, που ονομάζεται Ελιοτ Σπένσερ. Σε μήνυμα που έστειλε μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, σχολίαζε πως ήλπιζε ο γάμος του να είναι μια ιδιωτική υπόθεση. Ομως η είδηση πήρε τέτοια δημοσιότητα που κάτι τέτοιο μοιάζει μάλλον αδύνατον.

… Τα βιβλία του έχουν πάντα φανατικούς αναγνώστες αλλά και επικριτές. Αλλωστε θεωρείται το «κακό παιδί» της γαλλικής λογοτεχνίας. Ομως το νέο πόνημα του Μισέλ Ουελμπέκ με τίτλο «Sumission» (Υποταγή) αναφέρεται σ’ ένα θέμα που αποτελεί ταμπού για ολόκληρη την Ευρώπη. Αναφέρεται στη διείσδυση του Ισλάμ στη Γηραιά Ηπειρο και στις αναταράξεις που προκαλεί στην ταυτότητα, στις αξίες αλλά και στη μελλοντική πολιτιστική φυσιογνωμία. Ηδη χθες έγινε ένα αιματηρότατο επεισόδιο στο Παρίσι, που θα οξύνει ακόμα περισσότερο την ισλαμοφοβία.

…H φωνή της είναι τόσο χαρακτηριστική που δεν χρειάζεται συστάσεις. Η Λάνα ντελ Ρέι αποκάλυψε στον βρετανικό «Guardian» ότι έχει ετοιμάσει εννιά τραγούδια αλλά και μια διασκευή του γνωστού κομματιού «Dont let me be misunderstood». Το νέο της άλμπουμ θα έχει τίτλο «Honeymoon». Η παραγωγικότατη Ντελ Ρέι δεν σταματά να έχει έμπνευση και να δουλεύει ακατάπαυστα, ενθουσιάζοντας τους πολυάριθμους θαυμαστές της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή