Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα χρόνο από το νέο του άλμπουμ γιορτάζει ο Leon (φωτ.) με μια γιορταστική βραδιά-συναυλία την Παρασκευή (24/4, 10 μ.μ.) στο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι). Η χρονιά πέρασε γεμάτη ιστορίες, ταξίδια, live και συνεργασίες και μερικά στιγμιότυπα από όλα αυτά θα ζωντανέψουν επί σκηνής. Ειδικός προσκεκλημένος ο Παύλος Παυλίδης, ενώ τη συναυλία θα ανοίξει η Αρετή Κοσμίδου. Φινάλε με ένα πάρτι που θα συντονίσει ο παραγωγός του Pepper dj Spector.

…«Τα στοιχειώδη» του Χρήστου Μποκόρου συνεχίζονται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό. Ετσι ο ίδιος ο καλλιτέχνης αποφάσισε να ξεναγήσει το κοινό σε μια ειδική εκδήλωση αυτό το Σάββατο (25/4, 12 το μεσημέρι). «Βαθύτερη επιθυμία μου ήταν αυτά τα έργα να μην είναι μόνο θέαμα αισθητικό. Θα ήθελα να απευθύνονται στην καρδιά των μετεχόντων, να ανακουφίζουν το βλέμμα στην οικειότητα της ύλης να διεγείρουν την έφεσή μας για το υψηλό και το κύριο» λέει, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Μποκόρος για τα έργα του.

…Ενας γνωστός επιστήμονας και συγγραφέας που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Ρίτσαρντ Ντόκινς καθηγητή ηθολογίας και εξελικτικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ο οποίος καλεσμένος των εκδόσεων Κάτοπτρο και του Public θα δώσει ομιλία το Σάββατο (24/4) στο The Hub (Αλκμήνης 5, 7 μ.μ.). Ο Ντόκινς διακηρύσσει ότι δεν υπάρχει Θεός και ότι η πίστη σε μια θρησκεία είναι ψευδαίσθηση. Θα τον ακούσουμε… Τη συζήτηση θα συντονίσει η υπεύθυνη εκστρατειών της Διεθνούς Αμνηστίας Ελίζα Γκορόγια, ενώ τον Ρίτσαρντ Ντόκινς θα παρουσιάσει στο κοινό ο δημοσιογράφος Μάκης Προβατάς. Δηλώσεις συμμετοχής στο blog.public.gr

…Κι επειδή μιλάμε για αφίξεις υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Τρίτη (28/4) στην Ελληνοαμερικανική Ενωση (Μασσαλίας 22, 7.30 μ.μ.) θα βρεθεί ο πολυβραβευμένος Αμερικανός συγγραφέας Jonathan Franzen για να συζητήσει με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Αναστάση Βιστωνίτη. Ο Φράντζεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει τιμηθεί με το αμερικανικό βραβείο National Book Award.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή