Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αποτυχία φαίνεται να οδηγείται, μόλις μερικές εβδομάδες μετά την ιδρυτική της πράξη, η πρωτοβουλία του διάσημου χιπ χοπ παραγωγού Jay-Z (φωτ.) να δημιουργήσει τη δική του streaming πλατφόρμα μουσικής. Το «Tidal», το οποίο υποστηρίχθηκε από δεκάδες μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να προσελκύσει μεγάλο μέρος του κοινού, γεγονός που οδήγησε στην αντικατάσταση της διεύθυνσής του, αλλά και στις αρνητικές προβλέψεις της αγοράς για το μέλλον του.

(…) H «τρέλα» των ψεύτικων ειδήσεων που δημοσιεύουν διάφορα χιουμοριστικά σάιτ χτύπησε και πάλι, με θύματα αυτήν τη φορά τη Γιόκο Ονο και τη Χίλαρι Κλίντον. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του worldnewsdailyreport.com αφορούσε μια υποτιθέμενη δήλωση της πρώτης, σύμφωνα με την οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, η ίδια είχε μια ερωτική περιπέτεια με τη νυν υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, κατά τη δεκαετία του ’70. Σύντομα τα Μέσα όλου του κόσμου αναπαρήγαγαν την «είδηση» προτού φυσικά αντιληφθούν πως επρόκειτο απλώς για αστείο.

(…) Τη βιογραφία του Τζίμι Χέντριξ έχει στα σκαριά ο Βρετανός σκηνοθέτης Πολ Γκρίνγκρας, γνωστός από τη σειρά ταινιών «Bourne». Ο Γκρίνγκρας εξασφάλισε πρόσφατα τα δικαιώματα προκειμένου να χρησιμοποιήσει την αυθεντική μουσική του κορυφαίου κιθαρίστα της ροκ, γεγονός που από μόνο του δίνει επιπλέον ενδιαφέρον στο όλο πρότζεκτ και συνδράμει στην επιτυχία του. Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Χέντριξ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

(…) Τον σύζυγό της Μπραντ Πιτ θα συναντήσει εκ νέου επί της οθόνης, έπειτα από 11 χρόνια, η Αντζελίνα Τζολί, στη νέα ταινία που σκηνοθετεί η ίδια. Το φιλμ, το οποίο τοποθετείται χρονικά στη δεκαετία του ’70, θα αφηγείται τη δραματική ρομαντική ιστορία ενός ζευγαριού που περνάει κρίση στη σχέση του. Πλην των δύο διάσημων σταρ, το φιλμ έχει στις τάξεις του και τον κορυφαίο διευθυντή φωτογραφίας Κρίστιαν Μπέργκερ («Η λευκή κορδέλα»), ενώ η κυκλοφορία του τον Νοέμβριο το τοποθετεί μέσα στη λεγόμενη «οσκαρική» περίοδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή