Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οποιος είναι ζωόφιλος το γνωρίζει καλά. Υπάρχουν χώρες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας όπου είναι δύσκολο να περάσει κανείς τα σύνορα παρέα με τα κατοικίδιά του, τα οποία πρέπει πρώτα να μείνουν στην καραντίνα. Ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ (φωτ.) αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο στην Αυστραλία, διότι έβαλε άνευ ελέγχου στη χώρα δύο Γιορκσάιρ Τεριέ με ιδιωτικό αεροσκάφος. Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο ή και με δέκα χρόνια κάθειρξη. Με κυρώσεις κινδυνεύει και ο πιλότος. Η ιστορία έγινε γνωστή όταν αποκαλύφθηκε μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

(…) Παραμένουν ακόμη ένα από τα δημοφιλέστερα ροκ συγκροτήματα, με φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Ομως, η περιοδεία των U2 κινδυνεύει να ακυρωθεί καθώς ένα μέλος τους, ο μπασίστας Ανταμ Κλέιτον, έπεσε από τη σκηνή στην παρθενική συναυλία τους στο Βανκούβερ του Καναδά. Ο μουσικός αισθάνθηκε στομαχικό ίλιγγο και ένιωσε ότι χάνει τις αισθήσεις του. Το συγκρότημα έχει συμπεριλάβει όλες τις παλιές και τις νέες επιτυχίες του στο πρόγραμμα της περιοδείας.

(…) Είναι από τους πιο δημοφιλείς ξένους ηθοποιούς που έκαναν καριέρα στο Χόλιγουντ. Ηξερε πάντα να στέκεται στο ύψος του ρόλου του, παρότι χάρις στην ξενική του προφορά και τη μεσανατολίτικη ομορφιά του τον επέλεγαν τα μεγάλα στούντιο μόνο για στερεοτυπικές ερμηνείες. Ο Ομάρ Σαρίφ, ο οποίος έχει κλείσει τα 83, πάσχει από Αλτσχάιμερ. Την ανακοίνωση έκανε ο γιος του Αιγύπτιου, Τάρεκ Σαρίφ.

(…) Eγινε γνωστός από την εμβληματική σειρά με τίτλο «X Files», όπου υποδύθηκε τον ντετέκτιβ Μόλντερ, που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο. Τώρα ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι, που καθιερώθηκε μέσα από τη μικρή οθόνη, επιστρέφει δριμύτερος. Η γνωστή σειρά, που εστίαζε σε παραφυσικά φαινόμενα, θα αποκτήσει και άλλο κύκλο επεισοδίων, ενώ ο Αμερικανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί και σε μια αστυνομική σειρά που μας γυρίζει πίσω στη δεκαετία του ’60 στο Λος Αντζελες. Ο τίτλος της είναι «Aquarius» και έχει ήδη τραβήξει την προσοχή του κοινού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή