Πρόσωπα

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα μπορούσε να είναι σενάριο μιας από τις θρυλικές ταινίες τρόμου που γύρισε στη διάρκεια της ζωής του: Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, άγνωστοι αφαίρεσαν το κεφάλι του σκηνοθέτη του «Νοσφεράτου», Φρίντριχ Βίλεμ Μουρνάου (φωτ.), από τον τάφο της οικογένειάς του στη Γερμανία. Σύμφωνα με το περιοδικό Variety, τα ίχνη λιωμένου κεριού κοντά στον τάφο συνιστούν ένδειξη πως οι δράστες πραγματοποίησαν κάποιου είδους απόκρυφη τελετή. Ο Μουρνάου σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα το 1931, σε ηλικία 42 ετών. Η ταινία «Νοσφεράτου» θα προβληθεί στο θέατρο «Τρένο στο Ρουφ» την ερχόμενη Τρίτη, στο πλαίσιο του Athens Open Air Film Festival.

(…) Ο επόμενος Ράμπο δεν θα απεικονίζεται να μάχεται το «Iσλαμικό Κράτος» στη Συρία, έσπευσε να επισημάνει με ανακοίνωση στο περιοδικό Rolling Stone εκπρόσωπος του Σιλβέστερ Σταλόνε, διαψεύδοντας τις σχετικές φήμες, που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο. Η νέα ταινία της διάσημης σειράς, με τίτλο «Ράμπο: τελευταίο αίμα», βρίσκεται ακόμη σε στάδιο σχεδιασμού, ενώ η συμμετοχή του Σταλόνε δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιωθεί. Στο μεταξύ, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να υποδυθεί ξανά τον Ρόκι στην επερχόμενη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς.

(…) Μπορεί να μη βρίσκεται πλέον στο πολιτικό προσκήνιο, αλλά κανένας δεν μπορεί να την κατηγορήσει ότι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας: Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ, δέχτηκε να υποδυθεί… τον εαυτό της σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Madam Secretary», όπου θα εμφανίζεται να συμβουλεύει τη νέα υπουργό Εξωτερικών, Elizabeth McCord (πρόκειται, προφανώς, για φανταστικό πρόσωπο) πώς να διαχειριστεί ένα διπλωματικό επεισόδιο με τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας.

(…) Ο μόλις 15 ετών γιος του μουσικού Νικ Κέιβ, Αρθουρ, σκοτώθηκε το απόγευμα της Τρίτης πέφτοντας από γκρεμό στο Μπράιτον της Αγγλίας. «Ηταν το όμορφο, χαρούμενο αγαπημένο αγόρι μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση των γονιών του, οι οποίοι ζητούν από το κοινό και τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους «σε μια τόσο δύσκολη στιγμή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή