Πρόσωπα

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πολύ περίεργη ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, Γιάννης Βούρος (φωτ.): «Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω τους αγαπητούς συναδέλφους μου, αλλά στην Επίδαυρο θα παρευρεθώ και θα παρακολουθήσω την παράσταση που με αυταπάρνηση έστησαν οι συνάδελφοί μας καλλιτέχνες, τεχνικοί και διοικητικοί. Η θεσμική παρουσία μου ελπίζω να τιμήσει στο ελάχιστο τη δουλειά τους». Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι είναι απάντηση σε προτροπές των ηθοποιών να μην παρευρεθεί στις παραστάσεις της Επιδαύρου.

(…) Την άτυπη κορυφή του πλουσιότερα αμειβόμενου ηθοποιού στον κόσμο κατέκτησε για τρίτη συνεχή χρονιά ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. Ο σταρ των «Avengers» εκτιμάται ότι εισέπραξε πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια τον περασμένο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τον δεύτερο, Βιν Ντίζελ. Το πραγματικά αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι πως στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται και τρεις λίγο-πολύ άγνωστοι (εκτός Ινδίας) ηθοποιοί του Βollywood, οι οποίοι όμως ξεπερνούν σε κέρδη ονόματα όπως ο Λεονάρντο ντι Κάπριο και ο Τζόνι Ντεπ.

(…) Τη νέα υπηρεσία streaming της Apple έβαλε αυτήν τη φορά στο στόχαστρο της κριτικής του ο Νόελ Γκάλαχερ. Ο εκκεντρικός πρώην επικεφαλής των Oasis κατηγόρησε την Apple Music ως «αλαζονική» και «οργουελική», επικεντρώνοντας τα πυρά του στο λεγόμενο «Παγκόσμιο Ραδιόφωνο» που περιλαμβάνει η υπηρεσία. Το συγκεκριμένο στοιχείο, εξ ορισμού απαράδεκτο για τον ίδιο, συμπληρώνεται από τη γενικότερη αίσθηση της κατανάλωσης συγκεκριμένων κομματιών αντί της εμπειρίας του ολοκληρωμένου άλμπουμ.

(…) Στα σκαριά βρίσκεται η ταινία που θα απεικονίσει τα συνταρακτικά γεγονότα της τρομοκρατικής επίθεσης στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, που έλαβαν χώρα το 2013. Τη σκηνοθεσία του φιλμ, υπό τον τίτλο «Patriot’s Day», θα αναλάβει ο γνωστός από τα «Battleship» και «Μοναδικός επιζών» Πίτερ Μπεργκ, ενώ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ακούγεται το όνομα του Μαρκ Γουόλμπεργκ. Αξίζει να σημειωθεί πως ετοιμάζονται ήδη άλλα δύο φιλμ αφιερωμένα στο συγκεκριμένο γεγονός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή