Πρόσωπα

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους να έγιναν πριν από 20 χρόνια, αλλά το συγκρότημα παραμένει στις επάλξεις. Φαίνεται όμως ότι η δισκογραφική τους καριέρα δεν θα συνεχιστεί με τη Mercury Records. O Jon Bon Jovi (φωτ.) και η παρέα του αποφάσισαν να αποχωρήσουν έπειτα από τρεις δεκαετίες και 13 άλμπουμ που τους έκαναν παγκόσμια δημοφιλείς. Η αποχώρησή τους έγινε με μια πρωτότυπη ανακοίνωση. Εγραψαν ένα τραγούδι που εντάσσεται στη νέα τους δουλειά με τίτλο «Burning Bridges» και είπαν τον καημό τους δημόσια.

(…) Είναι βέβαιον ότι οι σταρ πολλές φορές παραφέρονται και ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν είναι πάντα η ενσάρκωση της ηρεμίας. Ο Μελ Γκίμπσον  κατηγορείται ότι έσπρωξε και έφτυσε μια φωτογράφο των εκδόσεων News Corporation έξω από έναν κινηματογράφο στο Σίδνεϊ, όπου βρέθηκε μαζί με την αγαπημένη του, την Αμερικανίδα Ρόζαλιντ Ρος, που του έχει κλέψει την καρδιά. Ο ίδιος βέβαια το αρνείται, όπως και ο ατζέντης του, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι ο ηθοποιός δεν άγγιξε καν τη φωτογράφο, η οποία προέβη στην καταγγελία. Διατείνονται ότι η είδηση είναι παντελώς ψευδής και ο ισχυρισμός μόνο και μόνο για λόγους δημοσιότητας.

(…) Τα τελευταία χρόνια ήταν σίγουρα δύσκολα. Του εμφανίστηκαν κάποια θέματα υγείας που τον έκαναν να ακυρώσει συναυλίες και τους θαυμαστές τους να ανησυχούν ότι ο τραγουδιστής μπορεί και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ομως, ο Μόρισεϊ επιστρέφει με ανορθόδοξο τρόπο. Αυτήν τη φορά γίνεται συγγραφέας και εκδίδει το πρώτο του πόνημα τον Σεπτέμβριο. Και μάλιστα έχει και τίτλο που του ταιριάζει λες και είναι στίχος από τραγούδι του: «List of the Lost».

(…) Λίγοι γνώριζαν πόσο τραγική υπήρξε η ζωή του. Η ταινία που βγήκε τον περασμένο χειμώνα στις αίθουσες και ενθουσίασε το κοινό με την ερμηνεία του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έκανε ευρύτερα γνωστό τον βίο του Αλαν Τούρινγκ. Ο αυτόχειρας ιδιοφυής επιστήμων που υποχρεώθηκε σε χημικό ευνουχισμό για να «καταπολεμηθεί» η ομοφυλοφιλία του, είχε αναφερθεί σε θέματα της προσωπικής του ζωής σε αλληλογραφία με κάποιο φίλο του. Τα γράμματα αυτά είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή