Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σίκουελ στο θρυλικό δυστοπικό θρίλερ φαντασίας «Blade Runner» ετοιμάζει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, «πιθανότατα» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ (φωτ.) στον κεντρικό ρόλο, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο 78χρονος σκηνοθέτης. Ο ίδιος φαίνεται πως αυτή τη φορά θα κρατήσει τη θέση του παραγωγού, με τον Ντενίς Βιλνέβ του «Sicario» να κάθεται πίσω από τις κάμερες, ενώ ο Χάρισον Φορντ θα επιστρέψει ως Ρικ Ντέκαρτ, σε πιο υποστηρικτικό αυτή τη φορά ρόλο. Αυτά με την ευχή να πρόκειται για εξαίρεση, αφού τέτοιες απόπειρες κινηματογραφικής αναβίωσης συνήθως δεν βγαίνουν σε καλό.

(…) Τηλεοπτική αυτοβιογραφία ετοιμάζει η σούπερ σταρ του r’n’b και του χιπ-χοπ Νίκι Μινάζ σε συνεργασία με το κανάλι ABC Family. Η σειρά στην οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει η ίδια, θα αφηγείται τη ζωή της στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, το διάστημα πριν από την τεράστια εμπορική επιτυχία που απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια. Η εστίαση του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται κυρίως στην οικογένεια μεταναστών από την οποία προέρχεται, καθώς και στην προσωπική και μουσική εξέλιξη της καλλιτέχνιδος.

(…) Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με τον χαμό που ξέσπασε περί ομοφοβικών σχολίων, επιχείρησε ο Ματ Ντέιμον. Συγκεκριμένα ο δημοφιλής ηθοποιός κατηγορείται πως, σε συνεντευξή του στον Guardian, υποστήριξε ότι οι γκέι ηθοποιοί είναι καλύτερο να κρύβουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα. O ίδιος μιλάει για παραποίηση των λεγομένων του και πως εκείνο που εννοούσε ήταν ότι οι ηθοποιοί εν γένει είναι πιο αποτελεσματικοί όταν περιβάλλονται από πέπλο μυστηρίου.

(…) «Η αλήθεια είναι ότι θέλω να ζήσω σαν τον Ιησού. Οχι φυσικά να παριστάνω πως είμαι εγώ ο ίδιος ο Ιησούς, πώς θα μπορούσα άλλωστε;». Τάδε έφη ο Τζάστιν Μπίμπερ σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε περί θρησκευτικής πίστης. Το κακό για εκείνον είναι πως η μέχρι τώρα δημόσια και ιδιωτική συμπεριφορά του, με τα ναρκωτικά, τις συλλήψεις, τις λεκτικές και φυσικές επιθέσεις κ.ο.κ., δεν παραπέμπει ακριβώς σε… παπαδοπαίδι. Σε κάθε περίπτωση δεν αυτοαναγορεύτηκε σε σωτήρα· παραμένει ταπεινός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή