Πρόσωπα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aκόμα και οι πιο σκληροί άνδρες μπορεί να λένε ψέματα μόνο και μόνο για να φαίνονται ακόμα πιο τολμηροί. Η εφημερίδα New York Post κατηγόρησε τον Κουέντιν Ταραντίνο (φωτ.) ότι επινόησε πως πέρασε κάποιο διάστημα σε φυλακή του Λος Αντζελες για να ενδυναμώσει την εικόνα του τύπου που ξέρει την πιάτσα σαν την παλάμη του. Το αδίκημα ήταν αμελητέο –απλήρωτες κλήσεις για οδικές παραβάσεις– αλλά η εμπειρία, όπως την επικαλέστηκε ο σκηνοθέτης, πολύ εποικοδομητική για τα φιλμ του, που είναι γεμάτα βία. Αυτός ήταν ένας από τους ισχυρισμούς που εμφανιζόταν ιδιαίτερα συχνά σε συνεντεύξεις του τα τελευταία 23 χρόνια. Αλλά η εφημερίδα υπογραμμίζει κατόπιν έρευνας ότι είναι ψευδής.

(…) Η διαδήλωση έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ συγκέντρωσε αρκετά μεγάλο πλήθος. Επρόκειτο για ανθρώπους που διαμαρτύρονταν για τον βομβαρδισμό της Συρίας και για το ενδεχόμενο να κλιμακωθούν οι επιθέσεις με εντονότερη τη βρετανική στρατιωτική δύναμη, όπως προανήγγειλε ο Ντέιβιντ Κάμερον. Σε αυτήν τη συγκέντρωση πήρε μέρος ο Μπράιαν Ινο, ενώ αντιθέτως η Εμα Τόμσον προτίμησε να βγει στους δρόμους και να διαδηλώσει για το κλίμα.

(…) Και οι συγγραφείς πρέπει να έχουν τα ντοκιμαντέρ τους. Πόσο δε μάλλον όταν είναι και νομπελίστες. Σε λίγο καιρό θα βγει στις αίθουσες ένα φιλμ για τον Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες. Ο θρύλος της λατινοαμερικανικής λογοτεχνίας με την ιδιαίτερη γραφή και την περιπετειώδη ζωή είναι ο καταλληλότερος ήρωας για τη μικρή οθόνη. Στο ντοκιμαντέρ συνομιλεί και με άλλες προσωπικότητες, όπως ο Μπιλ Κλίντον.

(…) H ζωή της δεν ήταν ποτέ ήρεμη. Φαίνεται, όμως ότι τα τελευταία χρόνια η διάσημη Ιρλανδέζα τραγουδίστρια έχει φτάσει στα όρια της αντοχής της. Η Σινέντ Ο’ Κόνορ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας κοκτέιλ από χάπια, όπως η ίδια ανακοίνωσε δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αιτία ήταν θέματα υγείας, αλλά και οι δύσκολες σχέσεις με τα παιδιά της. Τελικά έγινε γνωστό ότι η τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της και ότι δέχεται την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Η είδηση βέβαια έκανε τον γύρο του κόσμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή