Πρόσωπα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χάος επικράτησε με τα εισιτήρια της βρετανικής περιοδείας τής Αντέλ (φωτ.)… Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας, που έσπευσαν να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι, βρέθηκαν αντιμέτωποι με στοιχεία άλλων πελατών! Η προπώληση είχε ξεκινήσει για τα μέλη της ιστοσελίδας Adele.com χθες, όμως πολλοί ανέφεραν ότι κατά την έξοδό τους εμφανίστηκαν τα «καλάθια» άλλων ατόμων με λεπτομέρειες της πληρωμής τους. «Λόγω της υπεραυξημένης ζήτησης, κάποιοι από τους πελάτες μας είχαν μερική πρόσβαση σε στοιχεία άλλων καταναλωτών», δήλωσαν χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι της σελίδας, οι οποίοι ερευνούν το θέμα «έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί»…

(…) Η πρώτη γυναίκα μαέστρος μιας ορχήστρας του BBC, συγκεκριμένα της Εθνικής Ορχήστρας της Ουαλίας, είναι η Κινέζα Xian Zhang , η οποία ανέλαβε μόλις τα νέα της καθήκοντα. «Οσο κάνουμε ερωτήσεις, όπως γιατί δεν υπάρχουν περισσότερες γυναίκες μαέστροι, τόσο οι άνθρωποι θα συνηθίζουν την ιδέα, κι αυτό θα βοηθήσει την εξέλιξη των γυναικών στον χώρο», είπε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της η Xian Zhang.

(…) Τις τελευταίες του παραστάσεις λίγο πριν πάρει τη σύνταξή του δίνει ο διάσημος χορευτής του Royal Ballet του Λονδίνου, Carlos Acosta, ο οποίος λέει ότι ένα από τα όνειρά του για το μέλλον είναι να χορογραφήσει μιούζικαλ. Επιπλέον, αφού ήδη έχει παίξει σε δύο ταινίες σχετικές με τον χορό, αναφέρει ότι τον ενδιαφέρει κάθε ευκαιρία που θα τον «προχωρήσει» ως καλλιτέχνη. Καθώς φαίνεται, τελικά, η καριέρα του θα συνεχιστεί και μετά το Κόβεντ Γκάρντεν!

(…) Ενδιαφέρον το ξεκίνημα στο δικό μας Half Note της Αθήνας, που συνεχίζει την πορεία του. Αύριο για πρώτη φορά στη σκηνή του θα εμφανιστεί η Μελίνα Κανά, η οποία μαζί με την μπάντα «Ο Γόης του Θησείου» θα δώσει τρεις συναυλίες τον Δεκέμβριο (3, 10, 17/12, 9.30 μ.μ.). Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, παραδοσιακά, αλλά και απροσδόκητες διασκευές. Συνέχεια μέσα στον μήνα στο Half Note με τον Κώστα Χατζή, τους Χειμερινούς Κολυμβητές, την Κατερίνα Μακαβού, τον Στέφανο Κορκολή, κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή