Πρόσωπα: Doctor Strange o Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Πρόσωπα: Doctor Strange o Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο καιρό περιμένουμε να γραφτεί και να γυριστεί ο καινούριος κύκλος του τηλεοπτικού Σέρλοκ Χολμς, ο πρωταγωνιστής του δεν μένει άπραγος. Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα υποδυθεί τον Doctor Strange, τον χάρτινο υπερήρωα της Marvel. Ηδη οι πρώτες φωτογραφίες αλλά και η αίσθηση που έχει ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός για τον ρόλο αποτυπώθηκαν σε κινηματογραφικό έντυπο, όπου ποζάρει στο εξώφυλλο με μούσι.

Είναι από τις προσωπικότητες που δεν φοβήθηκαν ποτέ να πουν τη γνώμη τους ούτε να υποτάξουν το καλλιτεχνικό τους όραμα στην κριτική του κοινού. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Μπομπ Γουίλσον βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Αυστρία, όπου ανεβάζει την «Τραβιάτα». Και μπορεί να έχει συνεργαστεί με προσωπικότητες όπως ο Τζιμ Τζάρμους και ο Φίλιπ Γκλας, αλλά η τελευταία του αποκάλυψη είναι η Lady Gaga, στης οποίας το ταλέντο πιστεύει βαθύτατα. Μιλώντας πάντως στον Guardian, είπε ότι η τέχνη που παρήγαγε η δική του γενιά θα πέσει στην αφάνεια τα επόμενα 50 χρόνια.

Zoύμε οπωσδήποτε στην περίοδο όπου η ανησυχία για τα θέματα ασφαλείας έχει χτυπήσει «κόκκινο». Μερικές φορές, όμως, κυριαρχεί η υπερβολή, και αυτό ανάγκασε τον Ράσελ Κρόου να καταφερθεί εναντίον της αεροπορικής εταιρείας Virgin Atlantic, καθώς οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να δώσουν άδεια στα παιδιά του να ταξιδέψουν με τα πατίνια τους, τα οποία θεωρήθηκαν επικίνδυνα. Στο τουίτ του, που έκανε τον γύρο του κόσμου, λέει ότι τον ειδοποίησαν μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο ότι δεν μπορεί να τα πάρει στις αποσκευές του και ότι ο ίδιος δεν θα ξαναπετάξει με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Mπορεί να φημολογείται ότι ο Φρανκ Σινάτρα είχε σχέσεις με τη Μαφία, όμως ήταν σίγουρο ότι ο Ιάπωνας ηθοποιός Νομπόρου Αντο, που πέθανε πριν από λίγες ημέρες, ήταν σίγουρα μέλος της. Ο σταρ του κινηματογράφου της Απω Ανατολής, που έφυγε σε ηλικία 89 ετών, έκανε μια επιτυχημένη μετάβαση από τις συμμορίες και την παρανομία στην μεγάλη οθόνη. Είχε τη δική του ομάδα στο οργανωμένο έγκλημα, αλλά τελικά τον κέρδισε ο κινηματογράφος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή