Πρόσωπα: Πέθανε η Σιλβάνα Παμπανίνι

Πρόσωπα: Πέθανε η Σιλβάνα Παμπανίνι

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμβολο του σεξ στην Ιταλία αλλά και σε πολλές ακόμη χώρες υπήρξε η αισθησιακή καλλονή Σιλβάνα Παμπανίνι (φωτ.), που πέθανε σε ηλικία 90 ετών. Η μελαχρινή Σιλβάνα Παμπανίνι με τα πράσινα μάτια είχε εκλεγεί Μις Ιταλία το 1946 και από την επόμενη χρονιά άρχισε την κινηματογραφική της καριέρα. Τα χρόνια της ακμής της ήταν η δεκαετία του 1950, στη διάρκεια της οποίας έπαιξε σε περισσότερες από 45 ταινίες. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν το 1983.

(…) Νέα, ωραία, καλή ηθοποιός, γιατί λοιπόν να μην είναι περιζήτητη; Ο λόγος για την Εμα Στόουν, που ενώ περιμένουμε να τη δούμε στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «The Favourite», όπως επίσης και ξανά συμπρωταγωνίστρια του Ράιαν Γκόσλινγκ στο μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ «La La Land», η Ντίσνεϊ την έχει πλησιάσει για να ερμηνεύσει την Κρουέλα ντε Βιλ, τη διαβόητη κακιά ηρωίδα που έχει μείνει στην ιστορία για τη φιλοδοξία της να φτιάξει ένα γούνινο παλτό από το δέρμα 101 σκύλων ράτσας Δαλματίας.

(…) Δεν της φτάνουν οι υπόλοιπες αγωνίες της, πώς να γίνονται επιτυχίες τα τραγούδια της ή να δίνει συναυλίες, έχει να διαψεύσει και τις κακές γλώσσες στα social media. Μετά τα όσα κυκλοφόρησαν για την υγεία της, η Τζάνετ Τζάκσον (φωτ.) αναγκάστηκε να βγει και να δηλώσει ότι δεν έχει καρκίνο. Οπότε, ύστερα απ’ αυτό οι φαν της ηρέμησαν.

(…) Οι Guns ’n’ Roses θα ξανασμίξουν την ερχόμενη άνοιξη στη σκηνή του Coachella Valley Music & Arts Festival. Παρόλο που το διάσημο ροκ συγκρότημα έκανε πέρυσι μια περιοδεία, ο Axl Rose  (φωτ.) ήταν ο μοναδικός από τα αρχικά μέλη που συμμετείχε. Ως γνωστόν, οι σχέσεις του με τον Slash δεν ήταν καλές, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι διαφορές γεφυρώθηκαν και η επανένωση, την οποία ίσως ακολουθήσει και μια μεγάλη περιοδεία, είναι γεγονός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή