Πρόσωπα: Coldplay και Μπιγιονσέ στο Super Bowl

Πρόσωπα: Coldplay και Μπιγιονσέ στο Super Bowl

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Coldplay και η σούπερ σταρ Μπιγιονσέ  (φωτ.) θα μοιραστούν τη σκηνή στο σπουδαιότερο event του αμερικανικού ποδοσφαίρου, το Super Bowl, που θα γίνει στις 7 Φεβρουαρίου. Αν και την είδηση δεν έχουν επιβεβαιώσει οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, την επιβεβαίωσε η εταιρεία Pepsi που βάζει τα λεφτά για το event, oπότε δεν υπάρχει κανείς λόγος να την αμφισβητήσουμε.

(…) Oσο ζούσε στο Παρίσι ονειρευόταν ένα ατελιέ που να του δίνει έμπνευση, φως και ευρυχωρία. Και τελικά ευτύχησε να το αποκτήσει στην πατρίδα του την Ισπανία, κάτω από τον δυνατό ήλιο της Μαγιόρκας. Ο Χοάν Μιρό έκανε μερικά από τα ωραιότερά του έργα σε αυτόν τον χώρο. Με αφορμή τα 60 χρόνια από το 1956, όταν το ατελιέ δημιουργήθηκε, μια γκαλερί από τη Βαρκελώνη, η Μayoral, αναβιώνει όλο το εργαστήρι στο Λονδίνο, μαζί με 25 έργα προς πώληση.

(…) Eίναι μία από τις διασημότερες συγγραφείς στον κόσμο. Και οι θαυμαστές της γνωρίζουν ακόμα και την ημερομηνία που ολοκλήρωσε το πρώτο της βιβλίο. Οχι μόνον αυτό, αλλά πολλοί εξ αυτών είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν και 2.000 λίρες για να διαμείνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Μπαλμόραλ, όπου είχε μείνει η Τζέι Κέι Ρόουλινγκ πριν από εννέα χρόνια. Κατά την παραμονή της είχε αφήσει μια σημείωση πάνω στο μπούστο ενός αγάλματος στο δωμάτιο, μια πράξη για την οποία δήλωσε στα social media ότι μετανιώνει…

(…) Θα είχε κάθε λόγο να κεφαλαιοποιήσει πάνω στην επιτυχία της φετινής επιστροφής του «Mad Max», δημιουργώντας περισσότερα σίκουελ και αποκομίζοντας τα ανάλογα κέρδη. Ο Ελληνοαυστραλός σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ, ωστόσο, ανακοίνωσε εχθές πως δεν θα υπάρξουν άλλες συνέχειες του franchise (τουλάχιστον από τον ίδιο), αφού, όπως είπε, τα προβλήματα που ανακύπτουν σε τέτοιου είδους γυρίσματα είναι τόσο ατελείωτα που καθιστούν την παραγωγή εξαντλητική. Αξίζει να σημειωθεί πως το φιλμ του Μίλερ ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα της φετινής σεζόν, τόσο από την πλευρά των εισπράξεων όσο και από την πλευρά των κριτικών, οι οποίες δεν αποκλείεται να το οδηγήσουν και σε αρκετές οσκαρικές υποψηφιότητες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή