Πρόσωπα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Tζέισον Μπορν έρχεται στην Αθήνα! Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από το σύντομο σποτ του «Jason Bourne», της πολυαναμενόμενης συνέχειας της δημοφιλούς σειράς ταινιών με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον (φωτ.). Συγκεκριμένα το τρέιλερ που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl, ξεκινάει με σεκάνς επεισοδίων μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ (διακρίνεται καθαρά το λογότυπο της Ελληνικής Αστυνομίας), στην πλατεία Συντάγματος (;), σκηνές οι οποίες ωστόσο έχουν γυριστεί στην Τενερίφη και όχι στο κέντρο της Αθήνας.

(…) Ως γνωστόν οι θρύλοι έχουν και τη γήινη διάστασή τους. Κι αυτή γίνεται πολύ πιο ορατή στον προσωπικό τους χώρο, εκεί όπου περνούσαν τον χρόνο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς πως η αποκατάσταση και το άνοιγμα στο κοινό του διαμερίσματος του Τζίμι Χέντριξ στο Λονδίνο έχει το δικό της ενδιαφέρον. Μάλιστα, η ακριβής διαμόρφωση του χώρου έγινε με τη βοήθεια της τότε φίλης και συγκατοίκου του σπουδαίου κιθαρίστα, Κάθι Ετσινγκχαμ.

(…) Yψηλού κύρους τo βραβείo Polar Music είναι η ανώτατη τιμή που απονέμει ετησίως η Σουηδία σε εξαιρετικούς μουσικούς. Χθες ανακοινώθηκαν οι δύο μουσικοί που θα τιμηθούν με το Polar Music Prize 2016 και ανάμεσά τους βρίσκει κανείς τη φημισμένη Ιταλίδα μεσόφωνο Τσετσίλια Μπάρτολι  και τον επίσης διάσημο και πολυβραβευμένο Σουηδό συνθέτη Μαξ Μάρτιν. Ο Μάρτιν βρίσκεται πίσω από διάσημες ποπ επιτυχίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της Κέιτι Πέρι. Το βραβείο θα απονεμηθεί στη Στοκχόλμη στις 16 Ιουνίου από τον βασιλιά της Σουηδίας, Καρλ Γκούσταφ. Το Polar Music Prize θεσπίστηκε το 1992 από τον παραγωγό των ΑΒΒΑ, Στιγκ Αντερσον.

(…) «Hello» τραγούδησε η Αντέλ και ήταν αρκετό για να πάρει τον τίτλο του πιο εμπορικού καλλιτέχνη για το 2015, παρόλο που το άλμπουμ στο οποίο περιλαμβάνεται βγήκε στις 25 Νοεμβρίου. Η ίδια μάλιστα αρνήθηκε να το διαθέσει διαδικτυακά. Το άλμπουμ της «25» πούλησε 8 εκατομμύρια δίσκους στις ΗΠΑ. Δεύτερη ήρθε η Τέιλορ Σουίφτ και τρίτος ο Εντ Σίραν, γνωστός για την μπαλάντα του Thinking Out Loud.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή