Πρόσωπα: Η Ντέιζι Ρίντλεϊ θέλει να γίνει η νέα Λάρα Κροφτ

Πρόσωπα: Η Ντέιζι Ρίντλεϊ θέλει να γίνει η νέα Λάρα Κροφτ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφού κέρδισε τις εντυπώσεις ενσαρκώνοντας τη δυναμική Ρέι στη νέα σειρά ταινιών Star Wars ««Η Δύναμη ξυπνά», η 23χρονη Ντέιζι Ρίντλεϊ  (φωτ.) είναι αποφασισμένη να αποδείξει στους θαυμαστές της ότι δεν την τρομάζει ο ανταγωνισμός. Μιλώντας στο περιοδικό Τhe Hollywood Reporter, η Βρετανίδα ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία της να υποδυθεί τη Λάρα Κροφτ στο επερχόμενο σίκουελ της ταινίας «Τοmb Raider», αδιαφορώντας αν κάποιοι θα σπεύσουν να τη συγκρίνουν με την εντυπωσιακή «προκάτοχό» της, Αντζελίνα Τζολί.

(…) Την ασυνήθιστη, θλιβερή ιστορία της Ρόουζ, ίσως του μόνου μέλους της οικογένειας Κένεντι που δεν είδε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας, αφηγείται η ταινία «Γράμματα από τη Ρόζμαρι» με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν. Εζησε τη ζωή της στο σκοτάδι, αφού οι γονείς της προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική την ύπαρξή της, όπως και το γεγονός ότι παρουσίαζε προβλήματα συμπεριφοράς. Μετά τη λοβοτομή, με την οποία οι γιατροί επιχείρησαν να θεραπεύσουν τις έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις της, η Ρόουζ είχε την αντίληψη μικρού παιδιού και ήταν ανίκανη να φροντίσει τον εαυτό της.

(…) Πάνω από τρεις δεκαετίες μετά την πρώτη του εμφάνιση ως Ιντιάνα Τζόουνς, ο Χάρισον Φορντ δηλώνει έτοιμος για την πέμπτη ταινία της σειράς, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019. Σε συνέντευξή του στο BBC τόνισε ότι ανέκαθεν θεωρούσε πως υπήρχε περιθώριο για μία ακόμη περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον θρυλικό εξερευνητή, όμως δεν θα δεχόταν να συμμετάσχει στο νέο φιλμ εάν τη σκηνοθεσία δεν αναλάμβανε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος υπογράφει και τα τέσσερα προηγούμενα επεισόδια.

(…) Τα ονόματα του Bρετανού ποιητή Andrew McMillan, του ινδικής καταγωγής υποψήφιου για Booker πεζογράφου Sunjeev Sahota και της Αμερικανίδας μυθιστοριογράφου Tania James συμπεριλαμβάνονται στη βραχεία λίστα του διεθνούς βραβείου «Ντίλαν Τόμας», που απονέμεται κάθε χρόνο σε συγγραφείς ηλικίας έως 39 ετών –όσο δηλαδή ήταν ο Ουαλλός ποιητής όταν πέθανε, το 1953– για βιβλία γραμμένα στα αγγλικά. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 15 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή