Πρόσωπα

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καυστικός ως προς τη βιομηχανία του θεάματος σε σχέση με τους νέους καλλιτέχνες εμφανίστηκε ο διάσημος σκηνοθέτης Πολ Γκρίνγκρας (φωτ.). Ο δημιουργός, ο οποίος ολοκλήρωσε το πέμπτο σίκουελ με τις περιπέτειες του κατασκόπου Τζέισον Μπορν (Ματ Ντέιμον), απευθυνόμενος στις βρετανικές κινηματογραφικές εταιρείες είπε ότι πρέπει να βοηθήσουν τα νέα ταλέντα.«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να συντηρείσαι από τους γονείς σου όταν οι πρώτες αμοιβές είναι όσο ένα χαρτζιλίκι για φαγητό, είναι ανεκτίμητο. Πρέπει να δουλέψουμε πιο πολύ ως βιομηχανία για να κάνουμε ευκολότερο τον δρόμο των νέων».

(…) Πανευτυχής είναι η καταξιωμένη Αμερικανίδα συγγραφέας παιδικών και νεανικών βιβλίων Μεγκ Ρόσοφ έχοντας κερδίσει το βραβείο «Astrid Lindgren» που δίδεται σε συγγραφείς για το σύνολο του έργου τους. Η συγγραφέας δήλωσε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει τα νέα της βράβευσης και αυτό διότι σουηδικής καταγωγής βραβείο δεν έρχεται μόνο του αλλά συνοδεύεται από το χρηματικό έπαθλο των 430.000 αγγλικών λιρών.

(…) Μέσα από τη μουσική του κατάφερε να μιλήσει ανοιχτά για την ψυχική του ασθένεια. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Μπάρι Χάιντ των Futureheads και το νέο του σόλο άλμπουμ «Malody» μέσα από το οποίο μιλά στο κοινό για τη διπολική διαταραχή από την οποία υποφέρει. Η ασθένεια τον απομόνωσε από το γκρουπ, διέλυσε τον γάμο του και τον έστρεψε σε θεωρίες συνωμοσίας και αποκρυφιστικές φιλοσοφίες, αλλά επέστρεψε αντιμετωπίζοντας το πρόβλημά του: «Εχω ψυχικά προβλήματα που είναι χρόνια αλλά προσπαθώ να βρω μια ισορροπία. Εχω μια ωραία δουλειά, διδάσκω, κολυμπάω και τώρα μπορώ και οδηγώ ξανά».

(…) «Είναι παγίδα!». Η μνημειώδης ατάκα για τους φίλους του επικού «Πολέμου των Αστρων» του εξωγήινου Ναυάρχου Ακμπαρ ανήκει στον ηθοποιό Ερικ Μπάουερσφελντ, ο οποίος έφυγε στα 93 του χρόνια. Ο συμπαθής Ναύαρχος εμφανίστηκε στην «Επιστροφή των Τζεντάι» και στην περσινή ταινία «Η Δύναμη Ξυπνάει». Ο Μπάουερσφελντ είχε δανείσει τη φωνή του και στο δεξί χέρι του Τζάμπα, Μπιμπ Φορτούνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή