Πρόσωπα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερη λάμψη και από τα καστ των ταινιών θα εκπέμψει η φετινή σύνθεση της Κριτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ των Καννών. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, εκτός από τον πρόεδρο Τζορτζ Μίλερ (είχε ήδη ανακοινωθεί), στην επιτροπή θα βρίσκονται ακόμα ο σκηνοθέτης του εξαιρετικού «Ο γιος του Σαούλ», Λάζλο Νέμες, καθώς και οι ηθοποιοί Κίρστεν Ντανστ (φωτ.), Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μαντς Μίκελσεν και Βανέσα Παραντί. Υπενθυμίζουμε πως το σπουδαίο κινηματογραφικό φεστιβάλ κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαΐου.

(…) Εχει γίνει γνωστή από καιρό η επιστροφή του «Twin Peaks», της εμβληματικής σειράς του Ντέιβιντ Λιντς από τη δεκαετία του ’90, η οποία θα επανέλθει στη μικρή οθόνη κάπου στις αρχές του επόμενου χρόνου. Αυτό που δεν γνωρίζαμε έως τώρα ήταν το πλήρες καστ της νέας εκδοχής, το οποίο τελικώς είναι εντυπωσιακό: η Μόνικα Μπελούτσι  (φωτ.), ο Ντέιβιντ Νταχόβνι, η Λόρα Ντερν, η Ναόμι Γουότς και η Αμάντα Σέιφριντ είναι κάποιοι από τους σταρ που θα πάρουν θέση δίπλα στους παλιούς πρωταγωνιστές και όπως είναι φυσικό, η ανυπομονησία των φαν όλο και μεγαλώνει.

(…) Τεράστια εντύπωση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ –σταδιακά και στον υπόλοιπο κόσμο– η νέα δισκογραφική δουλειά της Μπιγιονσέ (φωτ.), η οποία παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο. Το «Lemonade», το οποίο συνοδεύεται από εντυπωσιακά κλιπ και χαρακτηρίζεται ήδη αριστούργημα από τους κριτικούς, αφηγείται πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους ιστορίες. Μιλάει με τρόπο επώδυνο και εξομολογητικό για τη σχέση της Μπιγιονσέ με τον σύζυγό της Jay-Z, ενώ σε άλλα σημεία αποκτά έντονα πολιτική χροιά, «δείχνοντας» τις αδικίες σε βάρος της «μαύρης» Αμερικής.

(…) Ησυχοι πρέπει να είναι όσοι φοβούνται πως το «Game of Thrones» –ο έκτος κύκλος έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή– βαδίζει προς το τέλος της τηλεοπτικής του παρουσίας, το οποίο θα συμπέσει με την ολοκλήρωση της πλοκής των 7 βιβλίων του δημιουργού του Τζ. Ρ. Μάρτιν (φωτ.). Οπως παρατήρησε ο ίδιος, υπάρχει ακόμα «ένα πλήθος από ιστορίες», οι οποίες τοποθετούνται στον κόσμο του Γουέστερος και μπορούν άνετα να μεταφερθούν στη μικρή οθόνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή